• 瀏覽: 21,245
  • 回覆: 205
  • 追帖: 4
+5
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-13 09:38 AM 發表
加拿大呢次俾美囯累死。
普世價值.宗教信仰,世界標準..
永遠只係呃下班人..

實際上全世界行緊叢林發則..
其他既,只係方便強權者容易行駛權力下.呃下班人...

侵侵可愛之處,就係踢爆晒呢D假面具..可惜仲有太多人執迷不悔..

拉舒吉事件..
用洗衣粉證據打伊拉克..
仲有無數教會高層性侵兒童....
佔領華爾街法案,民主共和聯手通過..

加埋斯諾登,阿桑奇既揭露..

SHOW晒俾你地班人睇都唔清醒..

精人出囗 - 白頭鷹
笨人出手 - 楓葉

聰明人都知,跟過氣大佬定江湖新貴呀😏

相比起楓葉,城邦小狗聽話好多。

加拿大股市大L獲。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2018-12-13 09:16 AM 發表
加拿大外交部長方慧蘭(Chrystia Freeland)12日警告美國,不要政治化引渡案件。

呵呵! 依家先知比人利用左.

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/加拿大警告美國-勿政治化孟晚舟引渡案-004007177.html ...
侵侵要政績,要留芳百世,有咩做唔出,加拿大真冇腦。

傻西加狗以為中國仲係豆腐,點知中國一出嚴厲指責加狗即刻要跪低仲要反吊主子

引用:
原帖由 阿乜水 於 2018-12-13 09:16 AM 發表
加拿大外交部長方慧蘭(Chrystia Freeland)12日警告美國,不要政治化引渡案件。

呵呵! 依家先知比人利用左.

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/加拿大警告美國-勿政治化孟晚舟引渡案-004007177.html ...
得個噏字。有八成半出口係去美國,一半貨品從美國入口,加拿大敢反對美國!
睇ACMA協議就知啦。又話會對美國入乳制品入口企硬。結果又唔係跪低,要加拿大出錢補貼畀。

擺明過佢一戙

精人出口,笨人出手

引用:
原帖由 最後的摩根戰士 於 2018-12-13 09:46 AM 發表
chi na 呆灣假新聞就咪當真啦
小朋友, 單野係我響 TVB新聞睇到, 用呢個台灣link 係因為我覺得個標題夠靚.

加拿大有乜資格出聲?主子叫你行就行企就企,警告主子?準備落台啦你!!

引用:
原帖由 1968HK 於 2018-12-13 09:17 AM 發表
侵侵一向誠實,話如果對中美貿易談判有利,他會考慮介入😂
已經介入咗啦!加拿大依家得罪咗中國,到時少買加貨多買美貨得益又係老美係,做老美隻狗係咁㗎啦

美國叫你吃士,你唔去吃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]