• 瀏覽: 13,785
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
孟晚舟稱以華為為榮,以祖國為榮,為何丈夫女兒全部住溫哥華的豪宅,女兒持加拿大護照,前夫三子持美國護照住在波士頓?「丈夫兒女齊出國,竟無一人是華兒」--仔女冇人拎中國護照!

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2018-12-13 06:32 AM 發表
孟晚舟稱以華為為榮,以祖國為榮,為何丈夫女兒全部住溫哥華的豪宅,女兒持加拿大護照,前夫三子持美國護照住在波士頓?「丈夫兒女齊出國,竟無一人是華兒」--仔女冇人拎中國護照! ...
老蔣老婆比中共國民更早擁有外國籍,係咪證明有外國籍係無問題呢。
連臺灣大掌櫃一樣係美國籍。
近啲有馬英九女兒馬唯中亦係外國籍。

正常呀,身體先最誠實

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-13 06:49 AM 發表
好簡單姐,因為呢啲就係共產黨所講嘅資本階級剝削工人,佢哋搵咁多錢,可以享受西方嘅民主自由,如果個個中國人都可以享受民主自由咁仲得了嘅,所以咪口講愛國,等啲中國人繼續受壓迫受欺負,繼續享受獨裁中共統治 ...
e個係有無錢問題。
有錢去邊都得,
無錢,就算係香港,也只係做狗。

不過, 今次孟亊件, 証明美加係流氓國家, 移民無好處。
d passport ,只會被人捉。

e啲係中國特色愛國,你識條鐵咩!

有錢才有資格愛國

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2018-12-13 06:32 AM 發表
孟晚舟稱以華為為榮,以祖國為榮,為何丈夫女兒全部住溫哥華的豪宅,女兒持加拿大護照,前夫三子持美國護照住在波士頓?「丈夫兒女齊出國,竟無一人是華兒」--仔女冇人拎中國護照! ...
以前以為美加係人權大國。而家先知,美加只係虜人勒索嘅山賊。

冇問題呀,揸外國護照都一樣愛國,馬大律師都入籍澳洲啦

引用:
原帖由 mart1212 於 2018-12-13 07:13 AM 發表

老蔣老婆比中共國民更早擁有外國籍,係咪證明有外國籍係無問題呢。
連臺灣大掌櫃一樣係美國籍。
近啲有馬英九女兒馬唯中亦係外國籍。
...
還有大淫棍孫大砲冚家都係外國籍㖭

原來太子女揸中國及特區護照,都唔算[華兒]

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2018-12-13 02:33 PM 發表
乜你有資格被人捉咩? 
咁,我無資格被捉狗隊捉。
你呢?
唔好咁多廢話, 大人!

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2018-12-13 02:40 PM 發表
原來太子女揸中國及特區護照,都唔算[華兒]
丈夫兒女無一人是中國人喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]