• 瀏覽: 10,715
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+3
以下內容, 純屬懷疑.

今次無端端辣起火頭,
去日本燒東條英機紙牌.
為什麼?

是為了參加2020立法會選舉嗎?

1. 長病假救生員形象是負面, 為了清洗形象, 一新耳目,
要用新的英雄形象, 蓋過舊的大食懶形象.

2. 佔中掟豬雜案, 護主有功, 肥佬今次投桃報李.

3. 香港飯民弱勢, 沒有什麼政冶議題適合郭紹傑去炒作,
唯有走去日本炒作二戰戰犯, 博上鏡, 吸引目光.

4. 2020社民連本應派黃浩銘, 但看來被DQ機會很高, 吳文遠又唔得, 唯有利用今次事件,
將郭紹傑捧起, 加入2020的一個候選人.

在日本, 就算坐監, 肥佬透過老美單一聲,
要好好照顧, 相信不會太難挨.

明年中放監, (or唔使坐監)
便是英雄式凱旋迴港,
香港電台, 明布, 毒果大力吹捧,
晉身KOL....順勢參加2020選舉.

佢佔中做過d衰野點會唔記得,屎人點變都係周身臭屎!

引用:
原帖由 JillWong 於 2018-12-12 07:56 PM 發表
以下內容, 純屬懷疑.

今次無端端辣起火頭,
去日本燒東條英機紙牌.
為什麼?

唯有走去日本炒作二戰戰犯, 博 ...
乜事?去咗日本攪事?

引用:
原帖由 香港Citizen 於 2018-12-12 08:09 PM 發表

乜事?去咗日本攪事?
如果被監禁,迫政府同中央政治營救

特登走去搞事坐監,
苦肉計.

社民連如缺席2020選舉,
或無人當選.
真系無晒面.

如果敢去美國搞我會尊重佢,只投佢對家就算,但如果佢只敢去日本搞我除咗要投佢對家仲要投佢老母

引用:
原帖由 sitcoml1 於 2018-12-12 08:07 PM 發表
佢佔中做過d衰野點會唔記得,屎人點變都係周身臭屎!
未必.

2017 年特首選舉,
胡鬚曾短短二個月,
被黃媒捧上天.
明明是毫無健樹的守財奴,
被塑造成精明能幹兼温暖有heart的大叔.

不得不配服飯民及毒果的選舉策略.

保釣係大中華膠喎,唔得本土歡心既喎。

擺明係門口做馬騮戲,最多俾人驅逐出境!

不過呢條友個底太劣,唔會有人選佢。

如果佢夠薑去暗殺安倍, 我轉軚選佢!

引用:
原帖由 JillWong 於 2018-12-12 07:56 PM 發表
以下內容, 純屬懷疑.

今次無端端辣起火頭,
去日本燒東條英機紙牌.
為什麼?

其實都係用翻老千麗嗰類屎橋,搵個牌頭辣起個火頭製造焦點,全霉繼而配合做幾日頭條狗熊,再久唔久吠吓咬吓班公墓員,上吓傷港電台、傷孽電台鳩噏吓保持出鏡率,到時咪等入閘睇吓有幾多白痴投佢票囉!

引用:
以下內容, 純屬懷疑.

今次無端端辣起火頭,
去日本燒東條英機紙牌.
為什麼?

不用廢話,長毛九成九收工

提議捧此人上蹻真係比人笑到面黃,唔通真係冇晒人咩! 底績劣,又唔夠墨水,有D野真不可越界的,爛頭卒就係爛頭卒,桐油埕始終裝桐油.

引用:
以下內容, 純屬懷疑.

今次無端端辣起火頭,
去日本燒東條英機紙牌.
為什麼?

條仆街負資產黎, 一個佢一個香蕉雄近排最憎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]