• 瀏覽: 6,956
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
+6
低級沖茶員係咁上下啦

為乜開記招講晒啲事實出嚟呀? dklm

林x停,唔使識,睇樣都知啦,老廉出泥冇嘢做搵靠山山又冧,搵機會出位又唔多,想插人又插唔倒,而家惹官非分分鐘洗8月15

林卓廷「人格卑劣,毫無政治道德」

真係插到入肉呀

可能佢袋咗 200 萬,無分俾其他人???
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2018-12-12 07:07 PM 發表
民主黨內矛頭醞釀多時,「前綫系」退黨潮終有定案。大埔區議員歐鎮樺、沙田區議員丁仕元及李永成;柯耀林、劉其烽等人宣布退黨。他們今(12日)下午就退黨召開的記者招待會發表兩份聲明,其中由柯耀林、丁仕元、歐鎮樺、劉其烽簽署聲明,措辭嚴厲,指控民主黨在雙重黨籍問題上黨同伐異,又形容新界東立法會議員林卓廷「人格卑劣,毫無政治道德」。

https://cdn.hk01.com/media/article/2 ...

第一次覺得民主黨講嘢真實及有d條理。多加努力。

真係食花生睇好戲

民主黨人俾佢地上位就變李華明
羅致光,張丙涼,劉江華呢類背棄民主人士架啦。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2018-12-12 07:07 PM 發表
民主黨內矛頭醞釀多時,「前綫系」退黨潮終有定案。大埔區議員歐鎮樺、沙田區議員丁仕元及李永成;柯耀林、劉其烽等人宣布退黨。他們今(12日)下午就退黨召開的記者招待會發表兩份聲明,其中由柯耀林、丁仕元、歐鎮樺、劉其烽簽署聲明,措辭嚴厲,指控民主黨在雙重黨籍問題上黨同伐異,又形容新界東立法會議員林卓廷「人格卑劣,毫無政治道德」。

https://cdn.hk01.com/media/article/2 ...
「人格卑劣,毫無政治道德」係好嚴重指控要進一步解釋

引用:
原帖由 吾美麗 於 2018-12-14 12:05 PM 發表
真係要睇住天做人呀呢班人

引用:
原帖由 index3650 於 2018-12-12 11:14 PM 發表

個個都穿黑衣,係咪另有意思??
民主出了姓張和姓羅局長,有幾好人格有眼睇。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-12-15 05:44 PM 發表

真係要睇住天做人呀呢班人
你粉絲居然在呢d題不纏住,唔通佢係民煮黨派來?

引用:
原帖由 吾美麗 於 2018-12-14 12:05 PM 發表
入得泛民黨,預左無好下場,佢地醒呀,無甘笨實他日俾黨羅黎DQ 羅黎賤

政治從來都只講利益,根本容不下道德。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]