• 瀏覽: 25,545
  • 回覆: 281
  • 追帖: 4
加拿大政府周二(11日)證實,任職國際預防危機組織(International Crisis Group)中國分析師的前

人哋點做,咪照規矩點做囉,想擔保就7000萬人民幣啦

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181212/bkn-20181212030336076-1212_00952_001.html

加國要信任中國的司法獨立!

一於收這個錢硬膠官2000億美保釋金先好俾佢保釋!

建議審完定立期限拉去槍斃

起碼要拘留12日
才符合國際標準

引用:
原帖由 o2mini 於 2018-12-12 03:44 PM 發表
建議審完定立期限拉去槍斃
費事審 直頭話佢死於獄中 搞掂

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-12-12 03:41 PM 發表
加拿大政府周二(11日)證實,任職國際預防危機組織(International Crisis Group)中國分析師的前

人哋點做,咪照規矩點做囉,想擔保就7000萬人民幣啦

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181212/bkn-20181212030336076-1212_00952_001.html ...
而且一定要給他手銬、腳鐐伺候 ! 🍁國怎樣對待孟晚舟 中國政府就應該怎樣對待這個加拿大傻瓜。 玩文明社會的方法 中國也許不夠班, 但是要論耍下三濫手段 中國有的是辦法

明嘅捉拿一個前外交官 暗地已經監控一班人等指令再捉!

從事非法活動
危害國家安全

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-12-12 03:49 PM 發表

太快就唔好,玩幾年先啦

這件事, 與政治無關

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-12-12 03:49 PM 發表
不如學吓北韓咁, 打支針玩玩佢...要永遠醒唔翻; 再叫加拿大執走佢

食住花生等睇戲

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-12-12 03:47 PM 發表
起碼要拘留12日
才符合國際標準
拘留12日在考慮俾唔俾保釋
因為有好大機會有潛逃嘅可能

唔知搵到幾本「真」護照?
有冇出生年月日睇?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]