• 瀏覽: 17,125
  • 回覆: 182
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 史波行 於 2018-12-14 10:13 PM 發表

你咪繼續停留係毛澤東嘅共產時代囉,無人會阻止你做井底之蛙。
係你停留係果度呀,無啦啦將資本主義產物同共産主義拉上關係,最好笑就係要搞到錯哂,真好笑

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-14 10:55 PM 發表

係你停留係果度呀,無啦啦將資本主義產物同共産主義拉上關係,最好笑就係要搞到錯哂,真好笑
全世界都不停改燮,連共產黨都變咗幾十年。而家已經無絕對嘅資本主義及共產主義。
你嘅思想仲停留係毛澤東時代,仲講咩共產唔可以有個人資產。井底之蛙就係指你D思想唔識變嘅人。
最好笑就係無人話要討論共產,你自己見到共產二字就亂九咁吠。

引用:
原帖由 史波行 於 2018-12-15 01:32 AM 發表

全世界都不停改燮,連共產黨都變咗幾十年。而家已經無絕對嘅資本主義及共產主義。
你嘅思想仲停留係毛澤東時代,仲講咩共產唔可以有個人資產。井底之蛙就係指你D思想唔識變嘅人。
最好笑就係無人話要討論共產,你自己見到共產二字就亂九咁吠。 ...
咁咪即係中共唔實現共產主義啦,咁你無啦啦提共產主義挓𨳍咩?笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-15 10:58 AM 發表

咁咪即係中共唔實現共產主義啦,咁你無啦啦提共產主義挓𨳍咩?笑死
無人要同你討論共產,你咪繼續做你嘅井底蛙。繼續九吠囉。

引用:
原帖由 史波行 於 2018-12-15 12:36 PM 發表

無人要同你討論共產,你咪繼續做你嘅井底蛙。繼續九吠囉。
你當然唔想我踢爆你𨳊噏啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 01:04 AM 發表
共產黨呢種漢奸我地當然鄙視啦。
共產黨繁殖嘅十幾億走狗我地當然亦鄙視
做咩要轉移視線啫,你做美狗漢奸都怕人知呀。
咁又係,你自己做緊漢奸走狗出賣中國人,當然要醜化番啲中國人先至得啦,唔係又點樣平衡你嘅自卑心理呢。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-12 01:01 PM 發表
中華人民共和國人學人類講道德,真係笑死人。

停用盜版軟件未啊?
盜版不是中國獨有,全世界都有發生,你去看清楚先狗噏! 無人同你講道德,自己亂噏放屁。

雖然全世界都知美帝耍橫手,但仍然屈於美帝淫威
行百里者半九十,中國人復興之路依然艱難

華為在搞5G無人駕駛,5G網絡主要功能根本不是給手機,而是萬物互聯,你用手機導航輸入目的地,接下來就交給自動駕駛系統。感覺勁正!

引用:
原帖由 catfish1539 於 2018-12-13 09:19 PM 發表

邀請外人滅自己國家,正一人渣,狗娘養的!!
係你國家

北京新能源汽車股份有限公司(簡稱「北汽新能源」)與華為技術有限公司(簡稱「華為」)在深圳簽署了深化戰略合作框架協議。將利用華為在ICT(信息和通信技術)領域的優勢,助力北汽新能源打造下一代智能網聯電動汽車。

原文網址:https://kknews.cc/zh-mo/tech/2zl9gj9.html

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]