• 瀏覽: 1,893
  • 回覆: 28
+3
https://theaviationist.com/2018/12/11/russian-air-force-tu-160-bombers-deploy-to-venezuela/

老美而家只顧自己,面都唔要,退出呢個組織,撕毀個個條約,巴黎協定呢件碎料都算,撕毀中導條約咁X街? 玩核彈老俄無驚過你.

無野架,普京咪叫兩隻白天鵝成萬公里咁去老美後花園,老美的好朋友委內瑞拉,轉番圈,同你玩下law

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
喊退出核不擴散老美就傻眼了

仲有第六船艇隊要走佬
因為中國租咗個以色列個海法港新碼頭25年。碼頭將從2021年起投入使用。

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-12-11 11:07 PM 發表
仲有第六船艇隊要走佬
因為中國租咗個以色列個海法港新碼頭25年。碼頭將從2021年起投入使用。
貨櫃碼頭上落貨就俾某些人大造文章以為以色列俾軍港中國?唉..............

係俄羅斯自己玩先,MiG-31 掛的所謂超音速飛彈實際是重反大氣載具,即是彈道飛彈,普京以為用飛機載住支飛彈射二千公里就唔算中程導彈,你話邊個單方面撕毀條約先囉.....

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-11 11:34 PM 發表

係俄羅斯自己玩先,MiG-31 掛的所謂超音速飛彈實際是重反大氣載具,即是彈道飛彈,普京以為用飛機載住支飛彈射二千公里就唔算中程導彈,你話邊個單方面撕毀條約先囉..... ...
《中導條約》與空中發射和海上發射的導彈無關,見:https://www.nytimes.com/2017/04/03/opinion/a-cornerstone-of-peace-at-risk.html 第一段(Sea-based missiles and air-launched missiles are not affected.)。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-11 11:31 PM 發表
貨櫃碼頭上落貨就俾某些人大造文章以為以色列俾軍港中國?唉..............
咪係 呢條前美國國防部副助理部長Seth Cropsey正一狗口長不出象牙
Up咩美國部署在地中海的艦隊可能棄用以色列主要港口海法港

大陸商船上落貨都驚

圖160唔係隱身轟炸機喎

支持毛熊, 玩殘老美後欄.

引用:
原帖由 tam_n 於 2018-12-11 11:48 PM 發表
《中導條約》與空中發射和海上發射的導彈無關,見:https://www.nytimes.com/2017/04/03/opinion/a-cornerstone-of-peace-at-risk.html 第一段(Sea-based missiles and air-launched missiles are not affected.)。 ...
當年咁設定係因為巡航導彈,當年美國大力發展巡航對彈即是現在的戰斧,那時蘇聯係要求巡航導彈都應該視作為中程戰略層級武器,因可載核彈而隱約性比傳統彈道飛彈更高。最後雙方妥協大家都可發展巡航導彈,但就不可以放在 B-1 或 B-2 上,更不能帶核彈,而當年美國也應蘇聯要求停止發展由飛機發射的彈道飛彈,當年美國有 GAM-87 和 LGM-30。現在俄羅斯又玩灰色,世界局世又開始變了.................

條約點寫,大家同意既就跟,你話我犯規先,fine, 咪拎出黎傾law, 借d意就立即話退出?老美你有無病呀?你老美今日講到明話退出老俄都無話退出啦,唔係咁都有得抝呀嘛

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-12 10:14 AM 發表
條約點寫,大家同意既就跟,你話我犯規先,fine, 咪拎出黎傾law, 借d意就立即話退出?老美你有無病呀?你老美今日講到明話退出老俄都無話退出啦,唔係咁都有得抝呀嘛 ...
你點解唔講俄羅斯傾都無傾就把 MiG-31 + Kh-47M2 公佈已服役?咁樣和自動退出條約無分別。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-11 11:34 PM 發表

係俄羅斯自己玩先,MiG-31 掛的所謂超音速飛彈實際是重反大氣載具,即是彈道飛彈,普京以為用飛機載住支飛彈射二千公里就唔算中程導彈,你話邊個單方面撕毀條約先囉..... ...
乜唔係互簽陸基中程咩

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2018-12-12 10:23 AM 發表

你點解唔講俄羅斯傾都無傾就把 MiG-31 + Kh-47M2 公佈已服役?咁樣和自動退出條約無分別。
我擺明針對攻擊老美架啦,係會專門講老美X街野,唔講老俄衰野ga wor

我老俄做錯既,你老美一日未退出,一日都係道德高地,你老美鐘意點話我老俄都得,你老美唔係好鐘意制裁既咩? 制啦~ 制多d啦~

但你老美而家借d意就話退出,都唔知係咪個腦生草,你老美就算真係想搞導彈自己暗地裡點搞都無人知啦~ 使唔使講明退出呀~

道德高地都無埋,係咪自己揾笨7呀

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-12-12 03:23 AM 發表
圖160唔係隱身轟炸機喎
果架係逃160呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]