• 瀏覽: 31,621
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
真心相愛喎!
乜唔係咁就會判無罪咩?

賠多60萬應該可以唔使坐

引用:
原帖由 征服失敗 於 2018-12-11 12:08 PM 發表
真心相愛喎!
乜唔係咁就會判無罪咩?
呆灣最美就是"淫"...
可惜不是新北市...

呢個阿叔正一仆街, 閹左佢就啱啦.

其實點會數住幾多次?

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-12-11 12:28 發表
其實點會數住幾多次?
可能收埋278個用咗嘅套套

引用:
原帖由 cominsyu 於 2018-12-11 12:04 PM 發表
台中市一名國二少女兩年前離家出走被尋獲後,意外揭發一起不倫戀,少女的母親無意間從女兒的男友口中得知,女兒9歲就讀國小三年級時,寄養在外公家,而30歲的張姓叔叔就住在隔壁,叔姪倆日久生情,倆人4年內共發生278次性關係,少女母親憤而提告,台中高分院審理後依與未滿14歲未成年性交罪,判處張男8年徒刑。 據《蘋果》報導 ,少女的母親是單親媽媽,2012年因為工作忙碌,便把女兒交給外公照顧,住在隔壁的叔叔 ...
台灣真系有錢佬天堂

9歲?

呆灣道德水平直追阿三!

4V果然學晒它日爹D變態嘢

一星期一次

台灣最美嘅風景就是「淫」
引用:
原帖由 cominsyu 於 2018-12-11 12:04 PM 發表
台中市一名國二少女兩年前離家出走被尋獲後,意外揭發一起不倫戀,少女的母親無意間從女兒的男友口中得知,女兒9歲就讀國小三年級時,寄養在外公家,而30歲的張姓叔叔就住在隔壁,叔姪倆日久生情,倆人4年內共發生278次性關係,少女母親憤而提告,台中高分院審理後依與未滿14歲未成年性交罪,判處張男8年徒刑。 據《蘋果》報導 ,少女的母親是單親媽媽,2012年因為工作忙碌,便把女兒交給外公照顧,住在隔壁的叔叔 ...

台灣特別多呢D幼齒風化案 最怪係賠款可了事;
台灣真好..

唔淫唔係台灣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]