• 瀏覽: 7,882
  • 回覆: 74
智能電話一出令好多嘢out晒

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2018-12-11 12:52 PM 發表

贊成香港家長盲目支持日貨,正如中共人盲目搶日本厠板一樣,好野自己多人爭住用。
但支持中共B B勿食用日本奶粉,中共B B體質係寧舍適合飲用由中共官方頒發優質奬嘅中共奶粉。 ...
你都係食藥先啦!

引用:
原帖由 chaolininin 於 2018-12-11 11:07 AM 發表
高階藍光機似是全面死哂,只剩下低價的
現實是殘晧的!高階光碟機死哂,連大6 oppo 都吾玩,plasma,led 又俾泡菜仔主導,死得!

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2018-12-11 12:47 PM 發表

山寨機得獎,之後就派水軍去影音論壇落廣告出鱔稿。根本奧布係組合山寨機,超多bug,竟然官方要出月肉版!
識貨梗唔買佢,留返畀中共人打飛機啦。 ...
你唱還唱,oppo 一D吾差,我有部93, 一D吾輸俾名牌機

不如話呢代對影音需求細左 個個手機就算

做乜劍心唔撐?!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-12-11 11:19 AM 發表

咪害香港小朋友,日本奶粉成分欠缺了iodine..以至幾樣其他物質,只配合日本人的生活配方。日本以外方的小朋友長吃會欠均衡營養。
所以我認為我地美國盟友的雅培奶粉會更好

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2018-12-11 12:47 PM 發表

山寨機得獎,之後就派水軍去影音論壇落廣告出鱔稿。根本奧布係組合山寨機,超多bug,竟然官方要出月肉版!
識貨梗唔買佢,留返畀中共人打飛機啦。 ...
好心你唔識就收啦

引用:
原帖由 golfboy 於 2018-12-11 13:27 發表

你唱還唱,oppo 一D吾差,我有部93, 一D吾輸俾名牌機
oppo好,oppo勁,oppo無得頂。oh,oppo,冇oppo寧願唔用,因為MIC呀,要表忠呀!

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2018-12-12 11:51 AM 發表

oppo好,oppo勁,oppo無得頂。oh,oppo,冇oppo寧願唔用,因為MIC呀,要表忠呀!
睇泥你都冇玩Av,冇用過oppo 請不要亂comment

引用:
原帖由 golfboy 於 2018-12-12 11:58 AM 發表

睇泥你都冇玩Av,冇用過oppo 請不要亂comment
師兄,果條友都無玩A v,又系盲反中黃友

引用:
原帖由 maxixidada 於 2018-12-11 07:53 AM 發表
  曾風靡一世的雷射影碟、2000年代賭上公司命運的等離子電視——曾經的「名門」先鋒推進的「選擇與集中」戰略中,被定位為強化部門的業務以失敗告終。2010年前後定位為主力業務的汽車導航系統也因智慧手機的崛起而功虧一簣。先鋒未能乘上技術創新的大潮,最終陷入落後。

先鋒的沒落與日本電子與家電産業的衰退相重疊。1980年代引領世界的電子産業的眾多企業隨著核心技 ...
邊有可能,日本狗,美狗咁勁。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]