• 瀏覽: 27,564
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
+13
肥平是否已經贏了?

孟晚舟或成最大贏家

應該立即引渡孟晚舟去美國,等佢贏多啲

引用:
原帖由 kwong1000 於 2018-12-10 09:52 PM 發表
孟晚舟或成最大贏家
你指成為烈士?

又有道理
起碼係表面上
中國政府比較克制
華為嘅聲明都好有跨國大公司風範

唔想click 條link

難道是說孟公主能慷慨就義,從容赴獄嗎?

但這事件能團結全球中國人,令大陸人更擁護中共,同仇敵慨,奮發自強,可能這就是贏了的意思吧。

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 09:26 PM 發表
華為副董事長兼財務總監孟晚舟被捕事件持續發酵,華為公司通過各種渠道發聲。華為技術有限公司高級副總裁余承東昨在個人微博中,轉發文章《孟晚舟,其實贏了!!》,表達他認為孟晚舟經此一事,其實不是輸了,而是贏了的看法。...

公司高層轉發文章⋯⋯⋯孟晚舟⋯⋯⋯其實贏了⋯⋯⋯咁特區政府有關部門係唔係都贏了⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http ...
如果判番幾十碌,咁即係贏到乜嘢程度…………?……

免費宣傳,知名度大幅度提高,當然嬴了!

咁就祝你繼續贏多D

引用:
原帖由 yeunga13 於 2018-12-10 09:51 PM 發表
肥平是否已經贏了?
美帝終身包食包住,有獄卒重點保護, 冇得輸啦!

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 09:26 PM 發表
華為副董事長兼財務總監孟晚舟被捕事件持續發酵,華為公司通過各種渠道發聲。華為技術有限公司高級副總裁余承東昨在個人微博中,轉發文章《孟晚舟,其實贏了!!》,表達他認為孟晚舟經此一事,其實不是輸了,而是贏了的看法。...

公司高層轉發文章⋯⋯⋯孟晚舟⋯⋯⋯其實贏了⋯⋯⋯咁特區政府有關部門係唔係都贏了⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http ...
好明顯應該成個管理層拉曬,甘就大贏特贏啦!

睇來華為手機快賣斷市。

引用:
原帖由 Cepa 於 2018-12-10 10:13 PM 發表
免費宣傳,知名度大幅度提高,當然嬴了!
的確,侵侵上台之前,大部分香港人都唔識華為

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]