• 瀏覽: 7,574
  • 回覆: 113
+2
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-10 05:25 PM 發表
邊個???

人哋逃稅你又知???
有個成日up咩拖頭,洗潔精,將日本罵得臭頭。
轉個頭就去北海道,然後開post大讚日本。
呢d人渣,大有人在。

愛囯只是工作需要。

邊個???

但係佢有逃稅???
引用:
原帖由 aiiijima 於 2018-12-10 05:28 PM 發表

呢d人渣,大有人在。

愛囯只是工作需要。

唔怪之得戰狼無出動啦

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2018-12-10 05:00 PM 發表
On L9, 呢D叫袋住先,64仁都係咁做,有咩問題?遲D先交返出來啫!
算啦
毒01 話唔交稅就唔愛國
真係唔知香港唔洗交稅果D後生大學雞同埋囉綜緩果D叫乜囉

逃稅極其量係算貪錢, 同愛國有乜關係?

引用:
原帖由 aiiijima 於 2018-12-10 05:28 PM 發表

呢d人渣,大有人在。

愛囯只是工作需要。
知你講邊個…呵

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2018-12-10 05:00 PM 發表
On L9, 呢D叫袋住先,64仁都係咁做,有咩問題?遲D先交返出來啫!
所以佢都係愛黨愛國

引用:
原帖由 aiiijima 於 2018-12-10 05:20 PM 發表

香討大把呢類人渣,口講愛囯,但事實上就
賣雞唔通話啲雞唔好食咩

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2018-12-10 05:45 PM 發表

算啦
搞清楚咩係逃稅先啦。
即係范冰冰個d啊。

比d有素質的討論啦,否則要扣錢

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2018-12-10 05:45 PM 發表

算啦
果啲咪國家未來棟樑。國家唔叫佢地交稅 一定有原因 依嫁國家叫你交 你唔交 姐係反對祖國命令。你想反中 反華 反共產黨?

引用:
原帖由 6柒89 於 2018-12-10 04:49 PM 發表
早前網上流傳一份《橫店工作會議內容》,提及內地當局(稅務局)要開始逐步嚴查藝人的稅收問題,並指出已經有17位藝人被約談,事件引起議論紛紛。而其中的17位藝人名單就在日前曝光,指出有黃曉明﹑楊穎﹑趙薇﹑章子怡﹑吳京﹑鹿晗等人,其中有六人需補繳

https://cdn.hk01.com/media/images/2184675/org/32c28601abec29774924fa861613e51c ...
呢D就系愛國英雄喎

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-12-10 05:48 PM 發表
逃稅極其量係算貪錢, 同愛國有乜關係?

稅制係國家命令。唔交姐係反抗國家命令 姐係反中 反對黨 同黨對抗。

一班從未交過稅既費X去評論人地逃稅

愛國又愛錢之嘛!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]