• 瀏覽: 19,885
  • 回覆: 249
+3
華為太子女兼高層孟晚舟在加拿大被捕,及後被揭發擁有七本護照,當中三本是特區護照,特區護照皆由「KJ」起首,即是近十年發出。根據入境處表示,任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

本刊早前已踢爆中聯辦迂迴持有聯合出版集團九成九...

特區護照代表香港⋯⋯⋯777應該出嚟交待到底發生咩事⋯⋯⋯挽回特區護照聲譽⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_642622_0&i=20181210

任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

所以其餘兩本係無效

其實「平果妓者毒天使」要出新聞祝福人哋先用下自己個腦啦,全部入晒電腦,一襟個制就知有無效啦。
做妓者做到咁 Q 蠢
引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 03:02 PM 發表
華為太子女兼高層孟晚舟在加拿大被捕,及後被揭發擁有七本護照,當中三本是特區護照,特區護照皆由「KJ」起首,即是近十年發出。根據入境處表示,任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

特區護照代表香港⋯⋯⋯777應該出嚟交待到底發生咩事⋯⋯⋯挽回特區護照聲譽⋯⋯⋯ ...

蘋果記者消息好靈通, 門口都唔洗出就能知天下事, 好勁!

我唸坐ALL IN 282, 睇好佢, 目標價3蚊

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-12-10 03:08 PM 發表
蘋果記者消息好靈通, 門口都唔洗出就能知天下事, 好勁!

我唸坐ALL IN 282, 睇好佢, 目標價3蚊
要瞓低吸納

國家依法特事特辦,香港有咩資格出聲?遲啲過埋23條,凡討論者均以尋釁滋事罪拉人封艇!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-10 03:05 PM 發表
任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

所以其餘兩本係無效

其實「平果妓者毒天使」要出新聞祝福人哋先用下自己個腦啦,全部入晒電腦,一襟個制就知有無效啦。
做妓者做到咁 Q 蠢

...
呵呵呵

怪不得西環班友狂掃豪宅啦!

全賴有你日日屈人「平果妓者毒天使」

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 03:02 PM 發表
根據入境處表示,任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照 ...
大家用國貨

呢d一向都是機密印刷啦!

引用:
原帖由 三級警司 於 2018-12-10 03:24 PM 發表
呢d一向都是機密印刷啦!
咁有無印假護照謀取暴利⋯⋯⋯

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 10-12-2018 03:02 PM 發表

特區護照代表香港⋯⋯⋯777應該出嚟交待到底發生咩事⋯⋯⋯挽回特區護照聲譽⋯⋯⋯ ...
澳洲公司禮頓包攬港鐵多項工程,又係咪得人驚?

希望取消特區護照免簽證

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-12-10 03:12 PM 發表

要瞓低吸納
吸納完包保瞓低不起!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-12-10 03:44 PM 發表

澳洲公司禮頓包攬港鐵多項工程,又係咪得人驚?
澳洲公司禮頓一早已被中資機構入股⋯⋯⋯

中聯辦印特區護照,未必可以解釋到
大陸特權人士,有兩本同時用得到特區護照
但如果入境處特區護照紀錄,可以被「高層」任改的話......

睇到呢 d 標題唔駛估都預左係毒果

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]