• 瀏覽: 19,883
  • 回覆: 249
+3
引用:
原帖由 八太公 於 2018-12-10 17:29 發表

係中共先咁ON9軟弱,以為討好班美國走狗,大家可以和平共處。
如果有普京呢種敢做敢為左做領袖,班走狗一早俾人劏左
普京真係我很欣賞的大人物,敢作敢為,就算被人踩到上心口,都唔怕!勁。

引用:
原帖由 monitor 於 2018-12-10 04:06 PM 發表
毒果賤格程度真係得人驚
所以中共視佢為眼中釘,因為良心報不停踢爆赤共黑暗面!

印咁多都得3千萬?其它唔使錢?
蘋果印啦!

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2018-12-10 05:51 PM 發表

普京真係我很欣賞的大人物,敢作敢為,就算被人踩到上心口,都唔怕!勁。
普京唔洗用外交部,打佐先!

毒果居然仲呃到咁多懵撚,真奇怪

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 03:02 PM 發表
華為太子女兼高層孟晚舟在加拿大被捕,及後被揭發擁有七本護照,當中三本是特區護照,特區護照皆由「KJ」起首,即是近十年發出。根據入境處表示,任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

本刊早前已踢爆中聯辦迂迴持有聯合出版集團九成九...

特區護照代表香港⋯⋯⋯777應該出嚟交待到底發生咩事⋯⋯⋯挽回特區護照聲譽⋯⋯⋯ ...
香港是中國的,交你老母

其實有咩問題?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-10 03:05 PM 發表
任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

所以其餘兩本係無效

其實「平果妓者毒天使」要出新聞祝福人哋先用下自己個腦啦,全部入晒電腦,一襟個制就知有無效啦。
做妓者做到咁 Q 蠢

...
低能 如果無效就唔會搞咁到咁大件事啦。依嫁入境處畀人屌緊。

睇到呢 d 標題唔駛估都預左係毒果

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2018-12-10 03:02 PM 發表
華為太子女兼高層孟晚舟在加拿大被捕,及後被揭發擁有七本護照,當中三本是特區護照,特區護照皆由「KJ」起首,即是近十年發出。根據入境處表示,任何人在任何時候只能擁有一本有效特區護照,到底三本護照從何而來?

本刊早前已踢爆中聯辦迂迴持有聯合出版集團九成九...

特區護照代表香港⋯⋯⋯777應該出嚟交待到底發生咩事⋯⋯⋯挽回特區護照聲譽⋯⋯⋯

新聞來 ...
好多香港人都有兩本護照以上……點解要解釋?

係D王蓄先會驚,正常香港人使乜驚,王蓄咁驚就唔好攞特區護照啦,不過睇死D王蓄講一套做一套

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-12-10 03:56 PM 發表
睇到呢 d 標題唔駛估都預左係毒果
仇中柒頭大驚小怪, 三千萬算啲乜! 即管睇睇中聯辦前主任吸金能力, 毒果都酸溜溜!
民建聯籌款 富豪1,380萬買張曉明書法  何超瓊擲500萬投李剛畫作 - YouTube

早就知道中共食水深啦,拎特區護照俾大陸搵笨
好彩有大英祖國護照唔使俾中共呃錢

樓主咁關心香港,不如叫民主黨解釋下釘子健大脾啲釘點解要釘成十字形吖?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-12-10 03:44 PM 發表

澳洲公司禮頓包攬港鐵多項工程,又係咪得人驚?
禮頓其實係受害者,最仆街係梁賊振英

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]