• 瀏覽: 24,625
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 阿乜水 於 2018-12-9 08:22 PM 發表
牛彈琴:中國對加拿大採取行動了 釋放三個強烈信號

//n.sinaimg.cn/front/328/w791h337/20181209/-Esp-hpfycet7629169.jpg

今次講明 : "勿謂言之不預也", 睇黎有戲.

...... 相信唔會打起上黎, 加拿大股市同經濟千瘡百孔, 一推就冧, 班盟友全部窮鬼, 自己都撐唔掂. 如果加拿大股市同經濟冧, 50年都砌唔返, 醫都嘥 ...
屌,仲用殘體…………

引用:
原帖由 form5 於 2018-12-9 08:46 PM 發表
有吉士味同美國佬玩一次核戰,大陸贏味可以統冶地球,話晒事
你放心,美唔亡都殺死晒d漢奸先。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-9 09:26 PM 發表
為左解決今日嘅僵局,我地香港人願意犧牲,

自我割讓香港比美、加共管,換取 太子女嘅自由,大家點睇?
唔願意,佢地管,華人唔會有運行!

提示: 違規內容已被屏蔽
比我就即時核平加國啦。仲吹

引用:
原帖由 毛理求屍 於 2018-12-9 10:18 PM 發表
證明美國真係打中強國痛處,打貿易戰唔怕人民可以食草,因為高官無損可以繼續食大餐。但今次美國針對個人,捉咗呢個女人華為唔會冧,但係針對個別高官咁佢就驚,唔知幾時幾日去美國或者佢嘅盟友時被美國佬捉住,充公財產。

話時話,中國可以對七大工業國嘅加拿大制裁到乜?除咗叫晒所有高官老婆仔女返國撤資,咁呢招可能加拿大真係怕,但佢地捨得咩。係就快D走,咁温哥華就唔使咁嘈咁亂 ...
老美清算官三代紅三代
就如當年投原子彈結束日本一樣咁幫助中華民族

引用:
原帖由 wu0919 於 2018-12-9 09:17 PM 發表
習大大 的 大家姐姐夫係加拿大籍
仲有佢三嬸條村隔離屋個表嫂既女既同班同學既二家姐既堂哥既表姨都係美國藉

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-9 09:26 PM 發表
為左解決今日嘅僵局,我地香港人願意犧牲,

自我割讓香港比美、加共管,換取 太子女嘅自由,大家點睇?
老美話你貢獻妻女就夠啦,其他都係多9魚

引用:
原帖由 borofans 於 2018-12-9 09:29 PM 發表

雜明澤會唔會變美帝軍妓任屌
日軍佔領香港時都屌唔小,宜家香港黃絲人好受落

引用:
原帖由 kcmc 於 2018-12-9 09:09 PM 發表

美國佬又有吉士?連金仔都搞唔掂...
因為金仔老婆仔女都唔係西人國家丫嘛

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2018-12-9 09:32 PM 發表
Buy no more USA product!!!
咁你上唔到香討喎,同你講再見先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]