• 瀏覽: 5,139
  • 回覆: 54
+5
引用:
原帖由 louis277 於 2018-12-11 11:57 PM 發表

我唔係講比較而係指出google嘅development係72qb而且仲有好多問題要克服,
量子電腦真正實用化其實大家都未成事,要硬比較不過係五十步笑百步咁兒戲。
抝嚟做乜?
...
咁呢個帖又講什麼中國量子電腦領先全球呢D咁既大話呀!!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-12 12:51 AM 發表

咁呢個帖又講什麼中國量子電腦領先全球呢D咁既大話呀!!
頭帖好似係講有人想阻止中國發展此科技...
要明白理論同實行相差十萬八千里而且仲未成事。
同埋自己都要做清楚資料搜集。

引用:
原帖由 louis277 於 2018-12-12 09:56 AM 發表

頭帖好似係講有人想阻止中國發展此科技...
要明白理論同實行相差十萬八千里而且仲未成事。
同埋自己都要做清楚資料搜集。
...
有人見西方衰落,東方升起,心裡難受,你就體諒下啦

聽證會上,法官表示,孟晚舟是基於美國的要求,但是美國方面尚未對孟晚舟正式提出引渡要求,也沒有提供任何證據細節。

法官給美國提出的向加拿大提出引渡要求的期限是孟晚舟被捕之日起的60天之內。至於美方稱孟晚舟故意不去美國,法官指出,這一說法缺乏可靠性。

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instan ... 捕】孟晚舟聞准保釋即落淚+旁聽席響掌聲

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-12 12:27 PM 發表

有人見西方衰落,東方升起,心裡難受,你就體諒下啦
係係...  11bit 勁過72 bit.  校隊勁過皇馬

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-12 05:48 PM 發表

係係...  11bit 勁過72 bit.  校隊勁過皇馬
機會黎啦! 飛雲!

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼呢?親眼看著自己的世界觀被現實慢慢輾碎,自己逼自己鑽入死角,除了自欺欺人及自我瘋狂外,還有什麼出路呢?

他日回首,原來自己只是大英帝國殖民地教育下的一個可憐的犧牲品~~ 這後殖民時代的悲歌啊,還有很長很長日子,這種現實對殖民遺民的折磨,只會一天比一天大~

可憐可嘆

引用:
原帖由 KZRTO 於 2018-12-9 10:16 PM 發表
無能的狗種尾腳,有事無事向中國人找喳.
就是

引用:
原帖由 whiteapplepen 於 2018-12-10 02:16 PM 發表
太深的海去唔到
終有一日水落石出

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2018-12-9 03:38 AM 發表
華為呢單野, 不禁想起數年前MH370失蹤件事, 有冇人知道邪惡軸心國背后搞鬼?   
肯定係

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2018-12-9 12:55 AM 發表
鹵味最鐘意搞破壞!
老美正X忽鬼黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]