• 瀏覽: 4,576
  • 回覆: 68
+8
引用:
原帖由 getoff123 於 2018-12-8 01:45 PM 發表
柒唔柒得過TrumpTrump戴住頂Made in China帽去Make America great again?  
柒唔柒得過堂堂中國竟然要幫美帝去做頂帽
仲要打住Make America great again?
愛國喎

笑左!胡錫進塊面咁削,一定係佢平時自打嘴巴打得多!

成班柒頭成日將愛國對白掛在唱邊講,講到低哂,咩居心呀?行動最實際,將鍵盤廿六個英文字母及阿拉伯數字,立即刮去。身上被發現有任何物品有英文字符,立即打一藤加寫悔過書

引用:
原帖由 getoff123 於 2018-12-8 01:54 PM 發表

中文字咪又係中國嘅,洋奴幾時先可以寫到順暢英文,可能要等我地呢一代死晒
都未寫到
你搞錯左,共慘國係用簡體字,繁體字係中華民國用既,麻煩你打返簡體字

引用:
原帖由 kwong1000 於 2018-12-8 04:10 PM 發表

你搞錯左,共慘國係用簡體字,繁體字係中華民國用既,麻煩你打返簡體字
你問吓美英識唔識中華民國?
你班主子只係承認中華人民共和國咋

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2018-12-8 02:03 PM 發表

我唔係F,我係文盲架,對唔住囉
唔岩就要鬧,你天真膠

引用:
原帖由 helloling 於 2018-12-8 01:20 PM 發表
美澳紐早前以國家安全為由,'禁止5G網絡使用中國電訊巨華為的設備,日本昨傳出將禁止政府採購華為及中興通訊電訊設備。內地《環球時報》總編輯胡錫進今在北京舉行的該報年會開幕禮上致辭,回應了內地網民批評他在美國「封殺」中興時仍使用iPhone一事,表示自己曾嘗試放棄iPhone、試用華為手機,但發現不能適應其操作系統,於是「被迫堅持用iPhone」。

https://fs.mingpao.com/in ...
優勝劣敗—》....但發現不能適應其操作系統,....

要解釋, 總有一千, 一萬個奶油

天下沒有比愛國心更容易更方便販賣的東西

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-12-8 13:25 發表
解釋合理喎 ⋯算!
因為用iphone令靚仔更靚仔、柒人就無咁柒
用華為令靚仔變柒頭、低能變白痴。

引用:
原帖由 插旗2 於 2018-12-8 13:28 發表
呢條iphone奴才你估佢唔愛美國咩!
只係未塭夠,塭夠即刻移民美國做漢奸賣國賊
我都希望佢再無惡不作欺壓多d中共奴才拃取多d血汗錢然後移民美國修成正果。

作為國家喉舌領導用華為手機以示愛國, 咁簡單都話做不到, 有幾愛國?

引用:
原帖由 又索又解渴 於 2018-12-8 16:06 發表
成班柒頭成日將愛國對白掛在唱邊講,講到低哂,咩居心呀?行動最實際,將鍵盤廿六個英文字母及阿拉伯數字,立即刮去。身上被發現有任何物品有英文字符,立即打一藤加寫悔過書 ...
師兄,你所打的"成日掛喺個嘴邊講,講到低晒!咩居心呀?",難道是出自"九品芝麻官"?

人嚟,落閘,放狗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]