• 瀏覽: 48,032
  • 回覆: 685
  • 追帖: 1
+7
tw造假常有。信嗎.?

完美報復斯諾登一箭之仇。若然是個腥巷人淋奠應出聲攞人。

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-12-7 03:10 AM 發表

你知唔知好多國家之間都有引渡協議㗎?
離開咗就唔拉得嘅,斯洛登就唔駛匿喺人地大使館啦
斯洛登非常後悔冇入中國藉
否則有中國保護...說三道四

中國人就唔好理人的地國家內政啦

引用:
原帖由 6柒89 於 2018-12-7 01:21 AM 發表
〔即時新聞/綜合報導〕中國華為副董事長兼財務長孟晚舟在加拿大溫哥華轉機時,被警方逮捕,外傳事發時孟晚舟是持加拿大護照入境,引起中國網友輿情譁然,中國外交部發言人耿爽今(6)日對此並無證實,但也不否認。
孟晚舟被爆非持中國護照入境加拿大,中國外交部未證實也不否認。(圖擷 ...
我留意到中國外交部發言人叫:耿爽....

老頭幹少女.....梗爽

引用:
原帖由 launch_date 於 2018-12-7 01:48 AM 發表
加拿大公民,在加拿大被捕,
完全係外國事務,中國說三道四做乜呢??
根據閣下邏輯,那麼香港漢奸全部可拉去大陸審判

引用:
原帖由 繭人 於 2018-12-7 06:55 AM 發表

美國可以不停罵美國總統 你試下講明暗殺我唔信FBI唔穩你 香港就真真正正點講都得啦 話殺又好打又好講明係我地既特首都唔會有事 言論自由
中國式邏輯!

香港准人人有槍咩!唔該你用下腦啦,美國人人有槍代表人人平等呀,並唔係攞支槍嚟炫耀。

不難查證的事,咁都要傳??

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2018-12-7 07:23 AM 發表

當然可以

引用:
原帖由 6柒89 於 2018-12-7 01:30 AM 發表
嘩嘩,又多個鐵 3 角,美國 澳洲 加拿大
撞墻式搓波,暈未?

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2018-12-7 07:23 AM 發表

漢奸照道理應該可以全部在大陸法庭審判,但如何判定漢奸呢?

首先是香港政府認為是漢奸,然後通知大陸漢奸在香港顛覆中國,中國確認後通緝漢奸,但由於香港和大陸沒有引渡協議,所以你大可做習近平位置咯!

出外揾食方便

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]