• 瀏覽: 5,366
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
+5
好像是美國人

引用:
原帖由 form5 於 2018-12-6 11:41 PM 發表
美國政府扣留美國人 ,關中國人乜事
錯錯錯孟晚舟,係揸 香港永久居民身份證。

引用:
原帖由 肉雞 於 2018-12-7 12:13 AM 發表

呢句講得好,咁會變成粗暴干預人地內政。
所以口交部只能嘴炮方式去處理。
如果老真係搞華為,其威力將會是中興10倍。

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-6 11:09 PM 發表

支持不畏強權與美國對抗!兒女冇左可以再生冇所謂!不要給美國威脅到!
言下之意,
你都好清楚依吓嘢嘅卑鄙之處

引用:
原帖由 ingredient 於 2018-12-7 12:32 AM 發表

所以口交部只能嘴炮方式去處理。
如果老真係搞華為,其威力將會是中興10倍。
中興俾美國佬係機場查到文件寫住點規避同支持恐怖主義國家交易黎揾錢,其中仲篤埋同行競爭對手F7點樣做黎學習。
根本唔係美國佬搞佢。

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-6 10:49 PM 發表
華為副董事長兼財務總監孟晚舟,涉嫌違反美國對伊朗的制裁令在加拿大被捕。亦有陰謀論指,孟晚舟被捕,與美國欲阻止中國發展晶片及5G技術有關。在消息傳出後,華為創辦人任正非過去就應付中美貿易戰,對員工一番「亡國奴」說法在內地瘋傳。此外,華為打入美國之路亦不容易,在6年內8度傳退出美國市場。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20181206/ ...
華為一尾識凈係識偷人技術 自然冇實力被市場淘汰啦

引用:
原帖由 q5756667877 於 2018-12-7 01:38 AM 發表

又要對抗,又要入人地市埸好L茅盾囉
同強國大媽一樣又要鬧人又要跪低同人買野

,justin Ðú®íÑg  老c

衰撚咗就俾人拉㗎啦,講咁多藉口做乜柒,賤狼睇太多,上身咩

拉條友都搞到八年抗戰咁,叫何志平心理點平衡呢?

中國點會怕美國,一于同老美斷交

justin吠吠吠

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2018-12-7 02:15 AM 發表
justin吠吠吠
🐶🐶🐶🐕🐕🐕🐕🐶🐕🐩🐩

若今次中國及華為等國家領導企業和談及協議,中國將永遠跪倒於西方各國,就算耗中國國力三五七年都要頂上去,大不了以戈相見,攬住全世界死都唔好益死美國佬。

有今次美國做法, 以後中國在自己勢力內對付反中份子..., 只會係更合情合理合法....
仲唔識醒既有咩事唔係怨人