• 瀏覽: 16,149
  • 回覆: 153
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 金馬 於 7/12/2018 12:36 發表

呢單野試下係apple副總裁響深圳比大陸捉左,原因係佢提供高科技比新彊西藏,咁d人就鬧爆大陸啦
等於香港幫大陸喺香港捉黎智英而後應大陸要求送佢返去審,盲反們反應會截然不同!

引用:
原帖由 洋奴末日 於 2018-12-7 09:54 AM 發表

早就有了
你可真是不看新聞啊
二手機咪有囉

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-12-7 10:28 AM 發表

ARM在中國成立ARM mini, 中國佔超過50%股權。而高通唔係ARM受權,台積電代工?想你既白痴,連ARM系咩,代工做咩都唔知 反中垃圾講咩你吠咩😄
嘩,講個事實,又要比你屈反中,全世界都反中添。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-12-7 10:19 AM 發表

中國一直有啦,死白痴
連14nm都冇

老美唔打壓華為既話,華為勢成全球通訊業一哥

引用:
原帖由 KHH7711 於 2018-12-7 12:49 PM 發表

嘩,講個事實,又要比你屈反中,全世界都反中添。
唔通我講既系假?😏

引用:
原帖由 Opel@Hk 於 2018-12-7 12:57 PM 發表
老美唔打壓華為既話,華為勢成全球通訊業一哥
因為華為唔上市, 一般美國用開既經濟手段都冇效, 只有拉人一途

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-12-7 01:22 PM 發表

唔通我講既系假?😏
屈人反中

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-6 10:13 PM 發表
信埋呢啲垃圾新聞真係低能,美國民主正義,司法獨立,你估邪惡獨裁中共咩,用政治手段干預法治咩
司法獨立點解干預加拿大司法系統?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 6-12-2018 08:51 PM 發表
"我懷疑如果不是有核武器,這幾年美國已經整軍備戰,再次率十七國聯軍對中國來個壹勞永逸了。"

我都係咁樣諗。如果中國唔係60年代已經有核武,西方早就用各樣借口出兵。 ...
對,否則班狗一早就話中國擁有懷疑大殺傷力武器,所以轟炸中國

若因技術不再優先而禁用5G,西歐地區會因此而喪失技術領先主導權。

引用:
原帖由 chris67 於 2018-12-6 09:53 PM 發表
香港人仲有太多死漢奸!
華為太子女百份百係漢奸,揸加拿大護照,不做中國人。

引用:
原帖由 x747x 於 2018-12-6 10:20 PM 發表

美國不如直接要求華為所有專利都要歸美國所有先放人啦!
強盜一般!
有邊樣唔係中國專利?

八十年代創業的G2000係2000年後登記的中國公司專利;
日本無印良品係遲十幾廿年的中國公司專利;
電腦百份之九十九點九係中國公司專利,除咗蓋茨唔係中國人,未被中國公司註冊成專利。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]