• 瀏覽: 29,636
  • 回覆: 194
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 聖公會 於 2018-12-7 05:40 PM 發表

你送我唔介意
冇問題, 今晚燒幾部比你lor
前世未能見過錢咁

引用:
原帖由 聖公會 於 2018-12-7 05:43 PM 發表

係既先好講,我肯受
怕x左你, 家下即燒........

堅公會, 收野啦喂........

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-12-6 04:46 PM 發表

應該仲有積分, 其實一過數信用咭公司已經扣1.5%行政費, 退款一樣要行政費, 今次凶宅都要蝕, 不過$298都係$4.5行政費
商戶退錢係冇架。
除非商戶咁有趣退現金俾你,信用卡照扣錢

公價貨品供應商擅自進行不合理減價戰好似係犯法! 消委會有權介入事件去採取相關法律行動!

引用:
原帖由 晚間幼稚的手袋 於 2018-12-6 06:22 PM 發表
買野一定要知價錢合唔合理?有無試過去超市收錯錢?佢都照賣。
網站條款有無話可以隨時取消訂單架。

引用:
原帖由 圓屁哥 於 2018-12-7 06:02 PM 發表
公價貨品供應商擅自進行不合理減價戰好似係犯法! 消委會有權介入事件去採取相關法律行動!
未聽過

引用:
原帖由 clarence_hqwe 於 2018-12-8 08:28 AM 發表

事實就係有,你去開倉都有頭10部手機188啦,井底之娃
咩手機先?

引用:
原帖由 clarence_hqwe 於 2018-12-8 08:28 AM 發表

事實就係有,你去開倉都有頭10部手機188啦,井底之娃
我咩話睇法官信唔信囉

引用:
原帖由 ngkk 於 2018-12-7 06:24 PM 發表

網站條款有無話可以隨時取消訂單架。

呢間網站交易分開兩部份

你提交訂單,會先發電郵,通知你收到,會確認庫存之類,保留修改權利等等

之後會出現取消訂單和確認訂單兩種情況
前者就是通知會你訂單取消,後者通知你訂單已經被接受,會依照你選擇的時間付運,而這封電郵可以當收據,如果有保養,出示它就行了

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-12-6 04:17 PM 發表
豐澤網上商店系統星期四(6日)凌晨約2時出現故障,大批貨品低至298港元出售。消息在網上傳開後,引來市民瘋搶,2小時內將

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181206/photo/bkn-20181206121503449-1206_00822_001_fb.jpg?20181206151614

今日凌晨有市民在網上「通報」,指發現豐澤網店疑出現故障,Apple Wa ...
如果成為案例,我晚晚上網執平貨。

引用:
原帖由 hoikittsang 於 2018-12-8 08:36 AM 發表

呢間網站交易分開兩部份

你提交訂單,會先發電郵,通知你收到,會確認庫存之類,保留修改權利等等

之後會出現取消訂單和確認訂單兩種情況
前者就是通知會你訂單取消,後者通知你訂單已經被接受,會依照你選擇的時間付運,而這封電郵可以當收據,如果有保養,出示它就行了 ...
咁樣即係有無喺網站上面列明交易流程?如果無,對消費者不公平,令消費者無所適從。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]