• 瀏覽: 68,108
  • 回覆: 890
  • 追帖: 4
+9

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-12-6 05:22 PM 發表

好似新聞話有美國藉,應該係美奸罪。
原來個美國國藉係方便比人拉。真係長智識了。

引用:
原帖由 凸腩肚 於 2018-12-6 05:33 PM 發表
抵制企老尾十拿大
加拿大冇乜貨可以抵制喎

引用:
原帖由 全職廢青 於 2018-12-6 04:07 PM 發表
唔知扣留期間有無比啲美國佬......
仲洗問,肯定已經三穴不保啦

美國紙老虎

睇完烏克蘭嘅慘況,加拿大都仲未學到野,走岀黎柒,到時真系你死你賤!

在沒實質或表面証據底下捉人, 飯民點解唔出聲? 平時話中共咁做唔岩又開晒記者會, 今次全球都知既事, 點解唔出黎講兩句

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-12-6 04:09 PM 發表
違反"美國"對伊朗貿易制裁,竟然係"加拿大"被捕
美國話達反就係架咩.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 supremeabc 於 2018-12-6 04:05 PM 發表
中國今次一定唔會忍讓 ! 一定會玩大佢 !

針對華為副董事長兼首席財務官(CFO)、華為創辦人任正非女兒孟晚舟被加拿大政府扣留一事,中國外交部周四(6日)以強硬態度回應,要求加國立即放人。 

中國外交部發言人耿爽在例行記者會上表示,中方已就此孟晚舟一事分別向加拿大和美國表明了嚴正立場,要求對方立即對拘押的理由作出澄清及釋放被拘押的人員,切實保障當事人的合法正當權益。  ...
何志平又點算?

出兵打七佢啦。重講

肛交部攪錯左啦!任正非女兒應該性任,點會性孟?

引用:
原帖由 supremeabc 於 6-12-2018 16:05 發表
中國今次一定唔會忍讓 ! 一定會玩大佢 !

針對華為副董事長兼首席財務官(CFO)、華為創辦人任正非女兒孟晚舟被加拿大政府扣留一事,中國外交部周四(6日)以強硬態度回應,要求加國立即放人。 

中國外交部發言人耿爽在例行記者會上表示,中方已就此孟晚舟一事分別向加拿大和美國表明了嚴正立場,要求對方立即對拘押的理由作出澄清及釋放被拘押的人員,切實保障當事人的合法正 ...
唔放又點?玩得起至得𠺝!