• 瀏覽: 30,776
  • 回覆: 274
  • 追帖: 4
+4
我係習大大就用13億人同美國玩舖勁,就算全民食草都無有怕,有咩事香討愛國愛黨師兄一定捐身家全力撐祖國,萬大事都冇有怕!

台灣報紙流過大陸報紙

引用:
原帖由 shkbirdd 於 2018-12-6 04:20 PM 發表

學歷最低…😫
你講緊你自己學歷 ?

笑L死人咩,作野唔使本!

引用:
原帖由 pompas 於 2018-12-6 04:32 PM 發表
我係習大大就用13億人同美國玩舖勁,就算全民食草都無有怕,有咩事香討愛國愛黨師兄一定捐身家全力撐祖國,萬大事都冇有怕!
身體最誠實

引用:
原帖由 ncream 於 2018-12-6 04:32 PM 發表

呢點最擔心,相信佢自己都擔心,係關鍵時刻,下面軍頭會否支持佢。
係你最擔心 ???

台灣大紀元

呆灣生呆撚!呆老母生呆撚粉!

"消息人士""傳""公開炮轟"咁都可以串成新聞!真的打飛機已夠用!

林和立又系朱鎔基書房裝了偷聽器,

西利.

你都傻嘅,自由時報成日有獨家料,一定有特約記者係中國高層身邊。
琴日佢哋幾時痾屎,記者都一清二楚㗎。好驚㗎。
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-12-6 01:28 PM 發表
公開炮轟???

邊度搵到???

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2018-12-6 01:23 PM 發表
〔即時新聞/綜合報導〕中國領導人習近平本月初與美國總統川普會談,中方承諾將在90天內與美達成協議;現有消息傳出,中國前國務院總理朱鎔基曾公開砲轟習近平掌權6年,卻與世界貿易組織(WTO)原則背道而馳,才讓中國陷入貿易戰。
根據《法廣世界之聲》報導,香港中文大學客座教授林和立有來自北京的消息,透露內容的中國官員指出,中國在2001年加入世界貿易組織,背後遊說美國放行的功臣、前國務院總理朱鎔基對於中 ...
所以大國掘起一定唔會和平

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2018-12-6 01:23 PM 發表
〔即時新聞/綜合報導〕中國領導人習近平本月初與美國總統川普會談,中方承諾將在90天內與美達成協議;現有消息傳出,中國前國務院總理朱鎔基曾公開砲轟習近平掌權6年,卻與世界貿易組織(WTO)原則背道而馳,才讓中國陷入貿易戰。
根據《法廣世界之聲》報導,香港中文大學客座教授林和立有來自北京的消息,透露內容的中國官員指出,中國在2001年加入世界貿易組織,背後遊說美國放行的功臣、前國務院總理朱鎔基對於中 ...
朱鎔基親自跟你說?

台灣飛機傳媒又幻想情景打飛機。笑死人!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]