• 瀏覽: 7,956
  • 回覆: 95
引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-12-6 02:43 PM 發表
促請美國政府落實全球禁運制裁中國,華為等執笠
老兄咁愛英國,點解仲留係中國香港嘅?你唔驚大陸公安入香港拉你?

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-12-6 12:21 PM 發表

佢犯咗加拿大邊條罪?
如果加拿大可以咁做,香港畀中國公安入香港捉人就非常合理啦!
完全唔同,你搞錯了,國際一向有警察合作,通常係一國向疑犯所在地政府申請,然後由當地警察執法

而大陸係無知會香港警察之下私自做野,本質上完全不同

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-12-6 12:20 PM 發表
係監倉做冬,送美國過年 ⋯希望鬼婆不要弱打她,同用釘書機

一定要諗辧法救人,若肯求美共
咁黑心

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-7 12:19 AM 發表

完全唔同,你搞錯了,國際一向有警察合作,通常係一國向疑犯所在地政府申請,然後由當地警察執法

而大陸係無知會香港警察之下私自做野,本質上完全不同 ...
美國只係正有調查中,並未公報過華為違反金毛行政命令。

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-12-7 08:00 AM 發表

美國只係正有調查中,並未公報過華為違反金毛行政命令。
所以我咪話疑犯囉!

引用:
原帖由 kglam98 於 2018-12-7 08:59 AM 發表

所以我咪話疑犯囉!
未有足夠證據就拉人。

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-12-7 10:39 AM 發表

未有足夠證據就拉人。
未有足夠證據?你又知?你係加警抬低收風呀

烈女

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2018-12-7 04:07 PM 發表

加拿大政府拉自己國民,中國不得説三道四
咁又係。美國做事不揀手段,中國唔應該說三道四。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]