• 瀏覽: 113,523
  • 回覆: 1,558
  • 追帖: 6
+54
抵撚死

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-12-6 06:31 AM 發表
中國科技巨企華為創辦人任非的女兒、副董事長兼首席財務官孟晚舟,涉嫌違反美國對伊朗貿易制裁,於上周六(1日)在加拿大溫哥華

嗱.....呢啲咪西方國家做事方式囉,唔鍾意你,就拉你囉

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181206/bkn-20181206061141603-1206_00952_001.html ...
人地小毛見大陸大毛,老美好笑咁大中國米比人笑到塞頭入屎坑?

有無諗過佢可能係持有老美護照的美國人

一唔鐘意就叫啲附庸國捉人,同賊無乜分別。

人地拉一個加拿大人, 你地班人幾時咁關心加拿大公民?

好快D 高官富豪, 會將所有錢拎番黎大陸

換個角度思考,中央應該感謝加拿大

引用:
原帖由 殘火太刀旭日刃 於 2018-12-6 06:48 AM 發表
試下係大陸又拉番個美國企業高層,再告佢一條莫須有,大家有來有往 
妞巴倫勝訴開始已經玩緊野啦

引用:
原帖由 vvvzoom 於 2018-12-6 07:14 AM 發表
凍結所有有關盜產,鎖埋所有由美國晶片輸入華為.跟住強國軍事,民用便蕉得!

厲害了,我的國!

港女插直
華為用自己晶片好耐

引用:
原帖由 cakcakssss1 於 2018-12-6 07:14 AM 發表
如果真系玩呢d,全面開戰指日可待
中國夠膽咩?

引用:
原帖由 lubet 於 2018-12-6 08:17 AM 發表

特朗普個女姓伊,父女不同姓有乜出奇
伊是她的名 Trump是她的姓 中國人姓行先 外國人姓行後

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]