• 瀏覽: 113,435
  • 回覆: 1,558
  • 追帖: 6
+54
終於到華為,T.T

美國用陰招將中國科企納入美國管轄範圍及收歸國有。

總覺得美國一路同中國合作緊
1. 中國想谷內需咁耐都谷唔掂
2. d中國富豪成日以為美國係安全島,以逃離中央控制,事實上人哋一樣隨時可以郁你

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-6 07:43 AM 發表
真係無恥,唔遵守國際法
支持美國,立即聯合世界一制裁邪惡獨裁中共,制裁華為,全世界嘅民主國家都唔應該用獨裁國家嘅通訊設備
人一黃就腦殘,老美的法律是國際法?就好比要他要咬你同類,還要你一起咬,你不咬就要連你一起咬。黃狗就是這樣?

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-6 07:43 AM 發表
真係無恥,唔遵守國際法
支持美國,立即聯合世界一制裁邪惡獨裁中共,制裁華為,全世界嘅民主國家都唔應該用獨裁國家嘅通訊設備
你今日食左葯未呀?你夠鐘食葯啦!

美國要制栽伊朗,關華為乜事?

之前呢度唔係有個白癡仔話美國冇制裁華為咩?

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-12-6 06:51 AM 發表
終於搵到位入華為。就黎係香港亂泊車都可以拉去美國審。
當然可以, 只要你阻住侵侵

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-12-6 06:31 AM 發表
中國科技巨企華為創辦人任非的女兒、副董事長兼首席財務官孟晚舟,涉嫌違反美國對伊朗貿易制裁,於上周六(1日)在加拿大溫哥華

嗱.....呢啲咪西方國家做事方式囉,唔鍾意你,就拉你囉

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnew ... 1206_00952_001.html ...
以後千其唔好踏足美加。

終於輪到華為被搞, 浸浸又為自己搵到籌碼了

引用:
原帖由 丁老闆 於 2018-12-6 06:31 AM 發表
中國科技巨企華為創辦人任非的女兒、副董事長兼首席財務官孟晚舟,涉嫌違反美國對伊朗貿易制裁,於上周六(1日)在加拿大溫哥華

嗱.....呢啲咪西方國家做事方式囉,唔鍾意你,就拉你囉

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181206/bkn-20181206061141603-1206_00952_001.html ...
中國同咁多國家做生意,只要美國制裁果D國家,中國公司就犯法。。。美國霸權盡現。中國石油最近接手Total 喺伊朗的業務,遲D又制裁中國石油?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]