• 瀏覽: 56,643
  • 回覆: 215
  • 追帖: 6
+6
引用:
原帖由 廿一號 於 2018-12-5 09:48 PM 發表

禍不及家人,只係佢俾人輪更菊花嘅先兆算啦
X2
雖然我都好憎黃人,但都唔好學佢哋咁衰,講嘢禍及家人

日本成日以西方自居,岩晒喇,日本沉咗,日本人移晒去歐美,中國眼前就乾淨晒

引用:
原帖由 wkon99 於 2018-12-5 10:01 PM 發表
黨中央而家同日本友好,仲講日本壞話?作反呀?
習總請安培俊三嚟中國訪問當地掛滿晒日本旗歡迎,
中國地方掛日本旗真係笑鳩死人咩面都無晒,
共產黨為求利益跪地喂豬乸都肯,大陸人邊有人格,
安培心裡偷笑緊之前D人又話抵制日本貨,依家就黎求我扮晒friend....

咁大條牙帶攞嚟打魚旦唔知會唔會好膠。。。

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2018-12-5 10:11 PM 發表

安培心裡偷笑緊.... ...
孝子都幾白痴,日本首相到訪,唔掛日本國旗唔通要掛美國國旗?。。。

wait and see

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2018-12-5 10:20 PM 發表

孝子都幾白痴,日本首相到訪,唔掛日本國旗唔通要掛美國國旗?。。。
習總去美國訪問又唔特朗普叫掛中國旗?
邊個係莊?邊個係閒?你都未識分點做人呀...小朋友,
咁又係小朋友邊識要面.....

引用:
原帖由 refugee 於 2018-12-5 09:12 PM 發表
天滅日共!?
樓主心地唔好,日後祝君好運。

日本地理位置太近 Mariana Trench,仲要喺太平洋板塊同埋歐亞板塊之間,真係遲早陸沉兼冇得救....

香煎一流!

小事

引用:
原帖由 沙田芳香的神 於 2018-12-5 09:49 PM 發表

你日本人
佢都好想,可惜佢只係精日!

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2018-12-5 10:11 PM 發表

安培心裡偷笑緊之前D人又話抵制日本貨,依家就黎求我扮晒friend.... ...
白痴嘅,睇多啲新聞見識多啲先講啦。

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-12-5 09:03 PM 發表
美國,日本兩兄弟同年同月同日吧...
我唔同樣你嘅講法,美日係主僕關係,有乜可能以兄弟相稱呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]