• 瀏覽: 47,045
  • 回覆: 431
  • 追帖: 5
+8
引用:
原帖由 Tpang 於 2018-12-5 07:14 AM 發表
美國貿赤去到零?天方夜譚。
呢份90日停戰跟本就係攞黎拖住先。
根本G20有其他野傾, 重點唔係中美貿戰.
只係, 全世界睇住, 中美先係咁意坐低扮傾. 中美又要交啲野出黎, 咪求其up住90日拖下先.
老尾明顯係想打壓中國, 唔想有其他國家威脅到美國. 貿易順逆差只係開戰藉口.

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2018-12-5 07:17 AM 發表
老尾作嘢太誇張了
萬億的數字太大了
無可能的
中國話分10年買...

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-5 06:10 AM 發表
如果真係事實叫左仔情何以堪~🤣🤣🤣
孝子又可以起機鳥。。。

中國普通貨入口係靠民間自己傾掂,忽然何來萬億訂單?
除非美國輸出萬億軍火,或政府科技產品,先有可能咁快達成

普普強項係講完唔算數!

錢唔係問題,但唔知美國政府想出賣麥野,可值萬億?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-5 06:09 AM 發表
中美就貿易戰達成90日臨時停火協議後,美國財長姆紐欽周一(3日)稱,美方終於看到一條「清晰道路」,可令兩國貿易逆差完全消

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181204/photo/bkn-20181204010048881-1204_00952_001_01b.jpg?20181205032717

真定假???如果係真咪即係跪低認輸認錯!以後仲有面既???? ...
比下面雜種好wo 人地就吾想公開個實數,你地估環時大公會吾會公開個數字?

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-5 06:36 AM 發表
仲講!快D去買美國貨啦~
換定美金避險先,人仔今次只係反彈,遲下人仔變委內瑞拉都似

外交部好似死狗咁。
環球日報好似死狗咁。

引用:
原帖由 jy008 於 2018-12-5 07:39 AM 發表
外交部好似死狗咁。
環球日報好似死狗咁。

訓緊教啫,有片你睇 大陸早睡 午睡係傳統

嘩!古惑仔收陀地?攞盤吉出嚟要人封利是?

硬膠真係無計

賣兩隻航母過來咪搞掂囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]