• 瀏覽: 29,239
  • 回覆: 144
  • 追帖: 5
+11
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2018-12-4 09:56 PM 發表
新疆女有大眼、高鼻,皮膚白,像中西混血兒,好有競爭力!
只對漢人樣有興趣,

西域樣真的唔覺靚

引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-12-4 10:07 PM 發表
本土夠有個40000年一遇......好難怪本土旺財唔出呢d膠po
你老美,夜晚俾我睇呢D

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2018-12-4 10:17 PM 發表

戇居,你咪即係講緊似洋女子係好樣過啲唔似洋女子嘅中國人咯,咁仲唔漢奸
好心你放下政治,專心欣賞美女啦﹗做人咁辛苦為咩﹗?

我都係覺得
迪麗熱巴比較靚 ...   

一般

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2018-12-4 09:46 PM 發表
新疆出產相當多的美女,其中女星包含古力娜扎、迪麗熱巴及佟麗婭等,最近一名22歲正妹,在大陸綜藝節目《國風美少年》中亮相,跳著結合現代與新疆的舞蹈,由於外型相當亮眼,獲得民眾的關注,甚至被譽為「4千年難得一遇的美女」。現年22歲的哈妮克孜,擁有一口櫻桃小嘴,五官也相當深邃,她於今年11月正式出道,是大陸藝人陳赫旗下公司的新秀,曾拍過雜誌與廣告,日前也在節目《超新星全運會》上亮相,但由於鏡頭較少,因此 ...
都係熱巴, 扎那正d

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2018-12-4 10:17 PM 發表

戇居,你咪即係講緊似洋女子係好樣過啲唔似洋女子嘅中國人咯,咁仲唔漢奸
食懵你,似洋女唔等於100%洋女,而且一樣係中國人,愛中國人點會係漢奸!?

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-12-4 10:18 PM 發表

只對漢人樣有興趣,

西域樣真的唔覺靚
漢人一般細眼、扁鼻,輪廓差d。,眼大d、鼻高d既漢人就做明星了

熱巴靚好多,呢個好普通

引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-12-4 10:07 PM 發表
本土夠有個40000年一遇......好難怪本土旺財唔出呢d膠po
嘩,想嘔阿大哥,攞命

整容

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2018-12-4 10:55 PM 發表

愛中國人?愛似洋人嘅中國人,咁你愛嘅係一副洋人嘅臭皮囊喎
擁有洋人臭皮囊,內有一顆中國心,能兩者兼得,唯有新疆妹!

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2018-12-4 09:53 PM 發表
新疆禁閉營?
有冇學國語??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]