• 瀏覽: 13,811
  • 回覆: 214
+3
點解發起「佔中」嘅人都唔敢認嘅?
點解佢哋都將「佔中」發起人嘅尊貴頭銜推俾其他人嘅?
有無「佔中」師兄可以分享下。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-4 09:52 AM 發表
點解發起「佔中」嘅人都唔敢認嘅?
點解佢哋都將「佔中」發起人嘅尊貴頭銜推俾其他人嘅?
有無「佔中」師兄可以分享下。
全部是偽君子

佢地話依家告佢地條罪唔岩喎。至於應該告咩罪?我估大概係亂過馬路同阻街咁上下掛。

你應該將「佔中」改為「六四」就好合適。佔中幾個頭目都受審緊

好simple,彩班學棍就會攞,鑊就卸硬架啦!

港英時代班柒碌唔S出黎問鬼佬拎民主選舉一人一票,回歸左就恰自己友又乜又柒扮高尚華人佔領道德高地!!背後有乜政治目的司馬昭之心啦,唔好同我講為香港市民下一代呀吊高你,下一代咪俾你班垃圾累死咯

佔中偉唔偉大都要睇人旣質素,look 柒咁旣質素最後咪都係 look 柒。本土派有辦你睇,呃到人一時呃唔到一世。豬頭鍘🐷

比年青人一個好好學習機會

個個都係為咗搵幾皮
可憐一班死監躉
引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2018-12-4 10:05 AM 發表

全部是偽君子

學習坐監????定係要記得用腦???
引用:
原帖由 ATA6038 於 2018-12-4 11:24 AM 發表
比年青人一個好好學習機會

當年「佔中」各區塊晚上晚晚都有好多喘氣聲傳出,周圍有唔少用完嘅套。
有毒吸,有女食,對「佔中人」係好偉大。
引用:
原帖由 Fquite 於 2018-12-4 11:22 AM 發表
佔中偉唔偉大都要睇人旣質素,look 柒咁旣質素最後咪都係 look 柒。本土派有辦你睇,呃到人一時呃唔到一世。豬頭鍘🐷

64 頭目話想返中國投資都入唔到境啦。
引用:
原帖由 wu0919 於 2018-12-4 10:39 AM 發表
你應該將「佔中」改為「六四」就好合適。佔中幾個頭目都受審緊

學生無腦就只能俾人又食又拎
引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2018-12-4 10:45 AM 發表
好simple,彩班學棍就會攞,鑊就卸硬架啦!

港英時代班柒碌唔S出黎問鬼佬拎民主選舉一人一票,回歸左就恰自己友又乜又柒扮高尚華人佔領道德高地!!背後有乜政治目的司馬昭之心啦,唔好同我講為香港市民下一代呀吊高你,下一代咪俾你班垃圾累死咯 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-4 11:28 AM 發表
學習坐監????定係要記得用腦???

令人生變得更精彩

班友諗,最好就放返佢哋返屋企,以後當無事。
但係做人甘點得㗎?龍門擺成甘
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-12-4 10:32 AM 發表
佢地話依家告佢地條罪唔岩喎。至於應該告咩罪?我估大概係亂過馬路同阻街咁上下掛。

橋少講嘅嘢,香港大部份市民都銘記於心,因為真係笑到肚痛。
引用:
原帖由 ATA6038 於 2018-12-4 11:33 AM 發表

令人生變得更精彩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]