• 瀏覽: 6,144
  • 回覆: 20

🦎🐊👿🐢💀🐍🐉🦕🦖🤴🦑🐳🐋🐞🐛🦗🐼🐯🐹🐲

提示: 違規內容已被屏蔽
但好似台記更多!

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-12-3 07:45 PM 發表
無業胖漢涉扮美籍富豪騙財兼強姦找換店女職員一案,今日續審。女事主X今繼續作供,指被告影她裸照時不准她「揦埋口面」,又不准她用手遮胸,之後還要她拍「扮性交緊」的相片。X一度不肯再拍,被告卻稱如有不從,「頭先嗰兩張相會功虧一簣」,並謂:「宜家差一張相,你唔係咁都唔幫我呀?」...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20181203/720pix/ ...回歸後越來越多咸濕淫民
赤共最美麗的風景就是淫
1991年錢志明以富商之子、電影監製等身分,向5名娛樂圈女藝人騙財騙色,法官為保護受害人身分﹐下令各傳媒要以英文字母代替受害者姓名。最後錢志明判囚3年11個月。

原來香港回歸係1987

一陣仲要錄影幫佢射埋精,你唔係唔幫吓話

引用:
原帖由 大林林 於 2019-1-19 12:02 PM 發表
1991年錢志明以富商之子、電影監製等身分,向5名娛樂圈女藝人騙財騙色,法官為保護受害人身分﹐下令各傳媒要以英文字母代替受害者姓名。最後錢志明判囚3年11個月。

原來香港回歸係1987 ...
字母小姐

扮性交相 想屌西就比錢啦仆街

引用:
原帖由 Donaldjump 於 2019-1-19 12:24 PM 發表
去得找換店,條肥仔一定係大陸人
唔通所有香港人全部都係去銀行唱人仔架??

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-1-19 12:38 PM 發表
扮性交相 想屌西就比錢啦仆街
呢個高尚港人如果有錢,駛L又食又呃錢咩

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-12-3 07:45 PM 發表
無業胖漢涉扮美籍富豪騙財兼強姦找換店女職員一案,今日續審。女事主X今繼續作供,指被告影她裸照時不准她「揦埋口面」,又不准她用手遮胸,之後還要她拍「扮性交緊」的相片。X一度不肯再拍,被告卻稱如有不從,「頭先嗰兩張相會功虧一簣」,並謂:「宜家差一張相,你唔係咁都唔幫我呀?」...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20181203/720pix/ ...
點睇隻肥豬都係城邦傑青啦
佢哋好崇拜尾國, 咪要扮美籍囉, 最重要係無腦嘛

引用:
原帖由 大林林 於 2019-1-19 12:02 PM 發表

原來香港回歸係1987 ...
話說其中一個是處女,被錢志明開苞

唔肯扮性交可以要求扮肛交嘛!

鍵盤翻頁
左右