• 瀏覽: 1,565
  • 回覆: 19
+2
抵死⋯⋯唔做議員,咪做街霸囉。不過我諗佢好快就奶共。
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-12-2 08:29 PM 發表
【新增學者回應】本身是立法會議員的朱凱廸,參加元崗新村居民代表選舉選舉,惟選舉主任遲遲未確認其參選資格。至今日(2日)傍晚6時左右,朱收到選舉主任袁嘉諾兩份文件,一份是「不確認」其候選人資格,另一份是中英對照的理由。朱將於晚上9時,於政府總部公民廣場對開空地接受傳媒提問,並公佈政府不確認...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...

從呢件事反影陳浩天夠坦白認獨;
朱凱迪嗌自決咁多年反而曖昧不敢認獨 真失禮...

10 皮嘢又有津貼又有得威,又要奶共又要呃佢班支持者,睇見佢都攰。
引用:
原帖由 tinnit 於 2018-12-2 08:36 PM 發表
從呢件事反影陳浩天夠坦白認獨;
朱凱迪嗌自決咁多年反而曖昧不敢認獨 真失禮...

朱西迪港獨敢做唔敢認!!仲衰過陳浩天!!

朱西滴可以返歸去八鄉耕田了.

佢個樣真係好攰 同譚凱邦有得揮 (兩個都叫凱 真係一擔擔)..
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-2 08:38 PM 發表
10 皮嘢又有津貼又有得威,又要奶共又要呃佢班支持者,睇見佢都攰。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-2 08:30 PM 發表

有膽做,冇膽認,豬狗都不如 !

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-2 08:30 PM 發表

你估佢係儍仔?仲要係D Q 極都唔改果隻?志在搵$!

三個字:抵L死

紅線從來都冇漂移過, 來來去去都只係問一個問題,支唔支持港獨,yes or no question, 係班犯民唔知點解永遠都唔敢正面答啫

牠已經承認自己支持和平提倡港獨,請香港政府立即DQ豬西迪。

弓起朱西滴求仁得仁, 從今以後仆硬街, 返歸去八鄉耕田, 不遷不拆, 由中產階級變為農夫,
另一個立法會議員區落軒震過貓王, 呢條柒碌當選後, 任用港獨杰青做議員助理, 議員辦事處成為港獨大本營, 區落軒及議員助理都係沆瀣一氣的港獨派, 食阿公反阿公,
習大大非常震怒, 已出示紅頭文件叫淋病娥解釋點解唔DQ區落軒的參選資格.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-12-2 09:19 PM 發表
弓起朱西滴求仁得仁, 從今以後仆硬街, 返歸去八鄉耕田, 不遷不拆, 由中產階級變為農夫,
另一個立法會議員區落軒震過貓王, 呢條柒碌當選後, 任用港獨杰青做議員助理, 議員辦事處成為港獨大本營, 區落軒及議員助理都係沆瀣一氣的港獨派, 食阿公反阿公,
習大大非常震怒, 已出示紅頭文件叫淋病娥解釋點解唔DQ區落軒的參選資格. ...
真吾真,吾好氹我開心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]