• 瀏覽: 6,844
  • 回覆: 122
+8
2026? 2026? 2026?

係,你無睇錯,係2026......

而且仲唔知得唔得....

https://defence-blog.com/news/japan-to-buy-vertical-takeoff-f-35b-lightning-ii-aircraft.html

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
日本捻了好耐

老美都會擔心倭子會報二戰之仇,如果肯賣肥電B,是否代表可能會像關閉GPS一樣,可以隨時遙控息機,令隻狗冇可能反咬主人?

引用:
原帖由 tam_m 於 2018-12-2 08:06 PM 發表
那麼師兄口中的中國肥電FC31什麼時候有呢
分身這麼多,小心應接不暇。

引用:
原帖由 tam_n 於 2018-12-2 08:28 PM 發表

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-2 06:35 PM 發表
2026? 2026? 2026?

係,你無睇錯,係2026......

而且仲唔知得唔得....

https://defence-blog.com/news/ja ... ng-ii-aircraft.html

...
咁中國2026時有冇垂直降落戰鬥機?小敗殘國英國現在已經有囉喎。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2-12-2018 23:18 發表

咁中國2026時有冇垂直降落戰鬥機?小敗殘國英國現在已經有囉喎。
f35b美國可以唔賣俾佢所有旣盟友,但唔可以唔買俾英國,知冇?
垂直降落戰鬥機戰鬥時點利害呀?你講尼聽下。

2026年,中國可能已經將日本遠遠拋離了!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-2 11:18 PM 發表

垂直升降戰鬥機留比那些航母連阻欄索都無一條的國家吧,現時中國並不需要,中國人不會酸的,英腳同日苯都的垂直升降戰鬥機都不是自造的.

中國人的事由中國人說了算,分裂中國國土的黃勞不用操心,
引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-11-12 09:43 PM 發表

蘇格蘭已經通過合法公投留在聯合王國. 香港幾時會有合法公投決定留在人民共和國??

引用:
原帖由 tam_n 於 2018-12-2 08:28 PM 發表
一個收費打手幾個AC在自篇自導自演自娛,人家就來精神分裂.

軍國主義戰敗國今天有這麼多權利,一切都怪老尾太窮所致,只懂發錢寒,人性和道德都沒了,日苯狗的武器再好,都只是用來對付中國人的,搞不好有一天飛去香港偷襲,漢奸啊,多行不義必..........

引用:
原帖由 我有私家車 於 2018-12-2 11:27 PM 發表

f35b美國可以唔賣俾佢所有旣盟友,但唔可以唔買俾英國,知冇?
垂直降落戰鬥機戰鬥時點利害呀?你講尼聽下。
基地跑道俾人炸咗都仲可以起飛爭取空優。如果冇類似機型,冇跑道,數量再多戰機都不能起飛。

引用:
原帖由 KZRTO 於 2018-12-2 11:43 PM 發表

垂直升降戰鬥機留比那些航母連阻欄索都無一條的國家吧,現時中國並不需要,中國人不會酸的,英腳同日苯都的垂直升降戰鬥機都不是自造的.

中國人的事由中國人說了算,分裂中國國土的黃勞不用操心,

...
英國造harrier 嗰陣中國仲用緊糧劵呀。聰明!仲有f35b垂直降落嗰part正正係英國造。仲有淨係用喺輕型航母有優勢?你既戰術都太單調了吧。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]