• 瀏覽: 6,810
  • 回覆: 122
+8
引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-9 07:50 PM 發表

未呀,得16隻。夠全殲中國所有上代機J15未??
咁你慢慢打,唔阻你

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-9 09:57 PM 發表

咁你慢慢打,唔阻你
哦。我都話遼寧號宇宙最強打J利器啦

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-9 10:29 PM 發表

哦。我都話遼寧號宇宙最強打J利器啦

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-10 09:21 AM 發表

138隻f35b 咪可以全殲中國嘅j15機隊100次? 發達啦中國軍火商。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-10 09:26 AM 發表

138隻f35b 咪可以全殲中國嘅j15機隊100次? 發達啦中國軍火商。
夕陽無限好

引用:
原帖由 whiteapplepen 於 2018-12-9 08:48 PM 發表
或者有一種情形是肥電未起飛,航母就被擊沉
呢個好有可能

打立體戰

引用:
原帖由 whiteapplepen 於 2018-12-9 08:20 PM 發表
一對一對打的情況比較少了
不過如果雙方都4代機,又真係好有可能變番近戰

引用:
原帖由 maoleitau 於 2018-12-11 04:21 PM 發表
垂直昇降裝得幾多彈幾多油 ? 航程同攻擊能本身已經大打折扣, 加上日本本身無中程導彈, 日本一主動向大陸發動攻擊即刻違反美日防衛協議, 大陸可以攻擊日本既兵工廠, 令日本既後勤即刻癈左, 加上日本本土太細, 無戰略縱深, 根本全面開戰日本係無得打. 情況同以色列對俄羅斯或伊朗一樣, 你有隱形戰機都無用. ...
正是

同意

引用:
原帖由 maoleitau 於 2018-12-11 04:21 PM 發表
垂直昇降裝得幾多彈幾多油 ? 航程同攻擊能本身已經大打折扣, 加上日本本身無中程導彈, 日本一主動向大陸發動攻擊即刻違反美日防衛協議, 大陸可以攻擊日本既兵工廠, 令日本既後勤即刻癈左, 加上日本本土太細, 無戰略縱深, 根本全面開戰日本係無得打. 情況同以色列對俄羅斯或伊朗一樣, 你有隱形戰機都無用. ...
邊個話你知正常航母會用F35B垂直升降???? 人地一早話會用短矩升, ROLLING降落, 增加載重.
https://newatlas.com/first-f-35-rolling-landing-srvl/56780

垂直起飛是緊急是才用

引用:
原帖由 bombomwong30 於 2018-12-11 07:41 PM 發表
垂直起飛是緊急是才用
軍盲以為垂直起降機係唔識用跑道起飛既.

哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]