• 瀏覽: 128,752
  • 回覆: 753
  • 追帖: 7
+13
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 29-11-2018 04:43 PM 發表
令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」

我又唔信呀! 
吹到上火星都得
咪係
肯定三拳之內打死人,人地唔識擋、唔識閃,狗吹
人地踢爆佢隻乸上大陸乞食嚟養條軟飯柒,條廢賊驚冇老軟咬發曬茅

係先好講!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-11-29 04:28 PM 發表
杜汶澤在社交網站突然連環爆粗鬧爆「三條死茄喱啡」,阿澤指生平最憎被屈,加上講埋他老婆田蕊妮,令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」究竟咩事令阿澤如此激動?原來他是指網台主持劉細良、徐少驊和陶君行最近發表的言論,在節目中陶君行突

https://cdn.hk01.com/media/image ... b2919bcfd799583ce36 ...
我就唔L信你打9死佢3個,你打死一個我捐1皮野比你老婆做安家費!3個就3皮!你唔打9死佢3個你pk死全家!

夠能人打咩

陶生做區議員係好ga,可惜俾黃教主帶壞左

我又唔信一打三都可以打9死晒佢地呀

引用:
原帖由 ROYHIHI 於 29-11-2018 04:57 PM 發表
食厭左軟飯,想試下皇家飯?
信佢一成,雙目失明
條軟飯柒講就天下無敵,做就無能為力。9吹就叻

垃圾恐嚇

大鑊 條片3粒鐘長 

唔係要睇晒?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-11-29 04:43 PM 發表
令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」

我又唔信呀! 
吹到上火星都得
借機會宣傳下自己,不要太上心。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-11-29 04:42 PM 發表
垃圾 vs 垃圾
係垃圾都不如 ...

人地有老婆養,洗撚爭9萬幾咩

引用:
原帖由 巷拾拾 於 29-11-2018 05:08 PM 發表
佢老婆又係雞ㄧ只
係臭雞一隻至啱

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-11-29 04:28 PM 發表
杜汶澤在社交網站突然連環爆粗鬧爆「三條死茄喱啡」,阿澤指生平最憎被屈,加上講埋他老婆田蕊妮,令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」究竟咩事令阿澤如此激動?原來他是指網台主持劉細良、徐少驊和陶君行最近發表的言論,在節目中陶君行突

https://cdn.hk01.com/media/images/2151308/org/e2fde062ec42eb2919bcfd799583ce36 ...
"「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」"
[撞到]?
有心使乜等撞到??
你唔知網台地址咩??

佢都吾喺姓杜。。。有嘜所謂吖!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]