• 瀏覽: 129,034
  • 回覆: 753
  • 追帖: 7
+13
兩條友得把口!見面咪.....咩咩咩咩咁叫。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-11-29 04:28 PM 發表
杜汶澤在社交網站突然連環爆粗鬧爆「三條死茄喱啡」,阿澤指生平最憎被屈,加上講埋他老婆田蕊妮,令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」究竟咩事令阿澤如此激動?原來他是指網台主持劉細良、徐少驊和陶君行最近發表的言論,在節目中陶君行突

https://cdn.hk01.com/media/images/2151308/org/e2fde062ec42eb2919bcfd799583ce36 ...
說好的言論自由呢?

人地教煮送,你又教煮送 

人地出埋峰味包餐幾好賣,你條杜淫賊真係一事無成 
你老婆40歲都仲要攞個胸出黎賣,你仲以為自己揾好多牙!

狗咬狗骨!

支持杜汶澤打撚死三隻獨狗!

報警拉佢刑恐啦

咁其實算唔算恐嚇?
話要打死人wor?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-11-29 04:43 PM 發表
令他直言:「我撞到你三個一定打X死你跟住我去坐監!」

我又唔信呀!
吹到上火星都得
打麻雀,一對三

乜咁嬲,亞田比盜文賊載陸帽,個款唔9潮,所以好嬲。

又糸嘅,得罪中共糸應該禍全家親朋

咁真係要見吓面喎。
不過杜生開晒名咁講打死你有無犯法架

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-11-29 04:43 PM 發表

我又唔信呀! 
吹到上火星都得
三九唔識七撞到都難啦,重要一次撞3個?你明就算啦。

係幾多分鐘開始講佢? 
https://www.youtube.com/watch?v=LPrrk_Zg5Ro

引用:

我又唔信呀!
吹到上火星都得
見到面避開唔算"撞到"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]