• 瀏覽: 4,928
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
+2
葵涌驚現南亞女色狼。一名18歲青年昨晚在梨木道一店鋪內, 懷疑被一名長髮的南亞裔女子非禮。警員昨晚10時13分接報到場,經初步調查,案件暫列非禮,交由葵青警區刑事調查隊第四隊跟進,正追緝一名年約25歲非華裔女子,約1.7米高,中等身材,長頭髮,案發時身穿黑色上衣。...

南亞魔掌終於伸向男人, 連小鮮肉都唔放過!
樓主想知佢點樣非禮小鮮肉? 胸襲? 揸X

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/875770-香港-葵涌驚現南亞女色狼+非禮18歲小鮮肉

引用:
原帖由 refugee 於 2018-11-29 09:10 AM 發表
25歲既南亞少女1.7米中等身材,咁都唔上?
歐美日都上, 南亞就有保留

引用:
原帖由 refugee 於 2018-11-29 09:15 AM 發表

種族歧視?
南亞皮膚黑唔係佢杯茶

引用:
原帖由 refugee 於 2018-11-29 09:10 AM 發表
如花咁既樣咁點???

引用:
少女有無j?

賓妹好多性慾強

有丁的。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2018-11-29 09:32 AM 發表
賓妹好多性慾強
菲律賓唔算南亞

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-11-29 09:14 AM 發表

歐美日都上, 南亞就有保留
上呀!雙蟹一樣架!

無奇不有!

難民之父去左邊

「泛民」幾時先可以搞下佢地搞出啤嘅「南亞兵」
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-11-29 09:09 AM 發表
葵涌驚現南亞女色狼。一名18歲青年昨晚在梨木道一店鋪內, 懷疑被一名長髮的南亞裔女子非禮。警員昨晚10時13分接報到場,經初步調查,案件暫列非禮,交由葵青警區刑事調查隊第四隊跟進,正追緝一名年約25歲非華裔女子,約1.7米高,中等身材,長頭髮,案發時身穿黑色上衣。...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20181129/_20 ...

引用:
原帖由 siuroy123 於 2018-11-29 09:32 發表
賓妹好多性慾強
X2

有次仲向住我勁開雙脾比我睇晒佢係真空,可惜黑包,not my cup of tea!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]