• 瀏覽: 9,486
  • 回覆: 138
+2
口講民主,實際批鬥不同意見,正是偽君子所為,這與它們批評的紅衛兵有什麼分別?

黃色惡勢力又來襲!陳凱欣在大比數拋離對手的情況下,成功以106,457票撼低泛民代表李卓人及馮檢基等人,由此可見,陳凱欣深得民望!而且,支持陳凱欣的,更包括藝人「肥媽」Maria Cordero及張智霖夫婦等!大家都知,黃友一向寬己嚴人,只要對方與自己立場不一的話,就會胡亂攻擊,因此,張智霖不幸地成為黃友攻擊的對象!

張智霖夫婦及區瑞強等人,於昨午都曾現身投票站支持陳凱欣,而照片流傳後,黃友即時發晒爛渣,甚至有黃友表示發起罷買由張智霖代言的護膚品牌FANCL。

被辱罵「垃圾明星」
此外,更有黃友人身攻擊張智霖等人,留言辱罵其「垃圾明星!」

每個人都有投票的權利,而投個邊個候選人都係個人嘅自由,黃友憑咩去攻擊他人?黃友無恥!拒絕黃惡勢力!支持張智霖等藝人勇於表達個人意向!

原圖:張智霖微博圖片、陳凱欣Facebook

https://www.facebook.com/yanchan ... ?type=3&theater

新聞來源連結:
https://hkgpao.com/articles/240593

附件

20181126-CHILAM-1024x536.jpg(141.72 KB)

黃友既經濟影響力, 其實係微不足道, 得啖笑

佢地口中嘅民主,一向都係自己係主,反對嘅就係敵人,民主喎!

黃友係窮人已經標籤左㗎啦!

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2018-11-28 02:32 AM 發表
黃友係窮人已經標籤左㗎啦!
買份報紙都唔捨得

政府應採取行動,調查各平台留言!上門拘捕黃粉並公開槍斃!

黃屍連華仔都攻擊
今次補選肯定有唔少華仔fans選票支持凱欣

民主,應該包容不同政見。
但,香港,仲係民粹。
東南亞式民主,得淡笑。

呢班友個個拎綜援學人罷買

總之呢,唔識尊重人嘅人,就唔好同我講民主喇。

引用:
原帖由 willy222 於 2018-11-28 02:00 AM 發表
佢地口中嘅民主,一向都係自己係主,反對嘅就係敵人,民主喎!
叫禍港反對派好啦!大家唔好再將民主兩個字和呢D人拉埋講!
民主兩個字已經比呢D人攪嗅晒!

呢班仆 街真係影衰「民主」呢2個字

黃友應數量好少 唔駛理佢..

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-11-28 05:34 AM 發表
黃友應數量好少 唔駛理佢..
痴瘋話過半數香港人都支持佢地

引用:
原帖由 songsong17 於 2018-11-28 01:56 AM 發表
黃友既經濟影響力, 其實係微不足道, 得啖笑
根本無消費能力
一向聽老翻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]