• 瀏覽: 2,379
  • 回覆: 44
+3
立法會九龍西補選結果塵埃落定,獲建制派支持的陳凱欣以逾1.3萬票的差距,擊敗代表民主派岀選的工黨李卓人。李卓人今早於商台節目《在晴朗的一天出發》感謝民主派及助選團落力拉票,他表示今次全力拉票,但票數與上次姚松炎相若,他指票不足是個人從政多年有包袱,被扭曲成彌天大罪。

民主派一日唔改作風, 支持既人只會越黎越少
成班老屎忽仲唔知問題所在,
等比建制KO

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/九西補選-個人及民主派包袱大-李卓人-區議會選舉將加強落區-012300713.html

揀定離手。件事d新聞仲要講幾耐。世界冇其他嘢發生?

唔理民生,唔做實事,空叫口號,凡事政治化,用笨拙手法抹黑大陸來恐嚇港人,已令市民厭倦!

又話唔選咁落區做咩

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-27 12:35 PM 發表
又話唔選咁落區做咩
比你發現左添

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-11-27 12:35 PM 發表
又話唔選咁落區做咩
佢話2020唔選啫,不過都係聽住先。

乜之前無落區㗎咩???
引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2018-11-27 12:22 PM 發表
立法會九龍西補選結果塵埃落定,獲建制派支持的陳凱欣以逾1.3萬票的差距,擊敗代表民主派岀選的工黨李卓人。李卓人今早於商台節目《在晴朗的一天出發》感謝民主派及助選團落力拉票,他表示今次全力拉票,但票數與上次姚松炎相若,他指票不足是個人從政多年有包袱,被扭曲成彌天大罪。

民主派一日唔改作風, 支持既人只會越黎越少
成班老屎忽仲唔知問題所在,
等比建制KO:smile_1 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-11-27 01:09 PM 發表
乜之前無落區㗎咩???
之前他只顧躲起來數籌款, 唔得閒落區, 身體和腦袋都發脹, 對民生知識嚴重脫節

引用:
原帖由 19chris 於 2018-11-27 01:15 PM 發表

我之前個區建制區議員成日唔見人,簡直不知所謂
N年前有個泛民姓黃區議員, 當選後三年從沒現過身, 後來就被建制連續取代三屆。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]