• 瀏覽: 20,703
  • 回覆: 263
  • 追帖: 1
+4
【明報專訊】民主派噚日為立法會九龍西補選敗選召開記者會,社民連梁國雄(長毛)亦有出席,不過長毛似乎同記者會格格不入,正當大家都話民主派要檢討,長毛仍然怪責選民唔投票係「政治自殺」。有記者問到民主派未來會唔會繼續用《基本法》23條立法做選舉議題,長毛突然發火批評記者,話「你個腦係咁細,我個腦唔係咁細」,搞到主持記者會嘅民主派會議召集人毛孟靜(Miss Mo)都要打斷,叫長毛「唔好咁」,話記者會唔係辯論場合。

長毛主席鬧記者,妓協又唔出黎譴責?

妓者真係犯聞既出氣袋,受侮辱都唔可以出聲,相反建制鬧記者的話就大力譴責...

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20181127/s00002/1543257588654

市民生活唔好先會投比反對派
反對派最大課題就係"點樣害你又唔使自己上身"
投票比反對派就真係自殺

聆聽不同聲音喎

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-11-27 07:25 AM 發表
【明報專訊】民主派噚日為立法會九龍西補選敗選召開記者會,社民連梁國雄(長毛)亦有出席,不過長毛似乎同記者會格格不入,正當大家都話民主派要檢討,長毛仍然怪責選民唔投票係「政治自殺」。有記者問到民主派未來會唔會繼續用《基本法》23條立法做選舉議題,長毛突然發火批評記者,話「你個腦係咁細,我個腦唔係咁細」,搞到主持記者會嘅民主派會議召集人毛孟靜(Miss Mo)都要打斷,叫長毛「唔好咁」,話記者會唔係辯 ...
肥婆蘭話比長毛屌得好爽呀,出唔到聲

咁既態度,點會係真民主。

引用:
原帖由 向井千秋 於 2018-11-27 07:31 AM 發表
聆聽不同聲音喎
聆聽不同聲音<== yes ar
印度話 + 巴勒斯坦話etc

假民主犯民一向自以為是,唯我獨尊

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-11-27 07:25 AM 發表
【明報專訊】民主派噚日為立法會九龍西補選敗選召開記者會,社民連梁國雄(長毛)亦有出席,不過長毛似乎同記者會格格不入,正當大家都話民主派要檢討,長毛仍然怪責選民唔投票係「政治自殺」。有記者問到民主派未來會唔會繼續用《基本法》23條立法做選舉議題,長毛突然發火批評記者,話「你個腦係咁細,我個腦唔係咁細」,搞到主持記者會嘅民主派會議召集人毛孟靜(Miss Mo)都要打斷,叫長毛「唔好咁」,話記者會唔係辯 ...
D妓者報館都係咁

欺善怕惡

引用:
原帖由 向井千秋 於 2018-11-27 07:31 AM 發表
聆聽不同聲音喎
冇話聽完唔鬧返你喎

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-11-27 07:34 AM 發表

肥婆蘭話比長毛屌得好爽呀,出唔到聲
肥婆好耐沒比人屌。 見長毛屌已經high到不得了。

民主派真係有聆聽民意!!!

人地問你會唔會,你答會定唔會咪得囉。做咩要鬧人?況且條問題唔低能呀⋯⋯唔通低能果個係長毛?

引用:
樓主你打錯了,係”扮民主“唔係泛民主。

引用:
長毛好心退休啦

犯民真垃圾

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]