• 瀏覽: 9,158
  • 回覆: 171
+4
流煮,無香港國㗎

哦,契弟黎又無錢出糧....使樓主一度十分擔心。 別一直想,契弟黎把全部希望寄托在你身上了,你要加油哦!

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-26 06:19 PM 發表
民主派保不住否決權, 建制賣港賊將為所欲為, 庫房將被掏空, 香港死得.
你講真㗎?

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-26 06:19 PM 發表
民主派保不住否決權, 建制賣港賊將為所欲為, 庫房將被掏空, 香港死得.
就死啦

引用:
係唔呵
雙非搶資源,假難民年年幾多億呀?邊個引係呀

引用:
原帖由 tiii 於 2018-11-26 08:48 PM 發表
流煮,無香港國㗎
香港腳就有

引用:
香港重光了,偽民主派賣港賊去吧

香港有救了,犯民賊不再阻撓香港發展

引用:
乜鬼呃九人 大白象 4千億工程 會洗哂d錢⋯

十年後今天 年年派幾百億糖, 庫房 重有 二萬二千億 冇地方洗添!

填海造咗嘅地,賣唔賣得?

引用:
黃狗議員賣港賊,人皆共知,昨日香港人踢走黃狗

引用:
原帖由 貓男 於 2018-11-26 06:56 PM 發表

又係呢啲膠帖...

好悶
係幾悶,不過講事實。每個區議會有一億,竟然是起個標誌就一億,工程還可以私相受受,真係講到口臭

引用:
咁快啲移民!不過攞綜緩個班冇資格移囉

倒落海好過益150班物種,—來就有錢收

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]