• 瀏覽: 21,279
  • 回覆: 276
  • 追帖: 3
+2
呢條友做咗十幾年都係騎牆派,毫無建樹。

香港的民主都係姓賴的, 連台灣的半桶水民主都不如

引用:
原帖由 CS601P 於 26/11/2018 10:05 PM 發表
泛民就系咁格啦..永遠都系人地的錯..

釘子健單野.....泛民一句認錯都無.....
你第一日識得泛民啲人才?信佢地一成都怕雙目失明!

呢D推卸責任就係泛民所講的深刻反省同檢討? 以後算數吧啦

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-11-26 08:29 PM 發表

之前仲凶神惡煞警告政府唔可以合併兩次選舉
依家揼到春袋都爆

飯民一貫作風,咩都人哋嘅錯

李卓人+馮檢基+伍廸希+曾麗文嘅票數係多過陳凱欣,點睇都係呢三條友馮檢基+伍廸希+曾麗文夾埋嚟𠝹票,玩鳩李卓人。

引用:
原帖由 bonod 於 2018-11-26 10:17 PM 發表
香港的民主都係姓賴的, 連台灣的半桶水民主都不如
台灣行政院長都係姓賴

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-11-26 01:46 PM 發表
民主動力召集人趙家賢表示,今次立法會九龍西補選,雖然在選票數字上,工黨李卓人加上馮檢基的得票,仍比代表建制派出選的陳凱欣為少,但認為不能單看數字,因為馮檢基參選的客觀效果,令整個民主派選民的參與度及氣氛都造成負面影響。趙家賢相信,馮檢基多次在選舉論壇攻擊李卓人及民主動力,都令到九龍西的溫和民主派選民感到氣餒及煩擾,因而可能未有出來投票。至於是否民主動力的協調機制失敗,趙家賢說,馮檢基因未能得到民協 ...
呢班垃圾....真係想點啊

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-11-26 01:46 PM 發表
民主動力召集人趙家賢表示,今次立法會九龍西補選,雖然在選票數字上,工黨李卓人加上馮檢基的得票,仍比代表建制派出選的陳凱欣為少,但認為不能單看數字,因為馮檢基參選的客觀效果,令整個民主派選民的參與度及氣氛都造成負面影響。趙家賢相信,馮檢基多次在選舉論壇攻擊李卓人及民主動力,都令到九龍西的溫和民主派選民感到氣餒及煩擾,因而可能未有出來投票。至於是否民主動力的協調機制失敗,趙家賢說,馮檢基因未能得到民協 ...
蘋果同你班友日日係咁鬧, 會唔會調番轉似樣D

都係郁人講得啱, 人界基票, 我都好小認同癲狗

點解建制被泛民喉舌各種惡毒攻擊都沒有氣餒?

引用:
原帖由 golfboy 於 2018-11-26 05:01 PM 發表

明知輸梗都出來選,不是票是什麽?馮老狗投共一眼就看出,唯一可惜是,服務街坊幾廿年,要臨老過吾到世!
兩個夾埋都未夠人地多票,就算真係界刂票又如何?冇嘢好賴!

冇用鬼打冇用鬼?

應該有敗將風範,自己檢討下

引用:
原帖由 CS601P 於 2018-11-26 10:05 PM 發表
泛民就系咁格啦..永遠都系人地的錯..

釘子健單野.....泛民一句認錯都無.....
大把對生活不滿者相信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]