• 瀏覽: 21,256
  • 回覆: 276
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 大家樂大檸樂 於 2018-11-26 09:19 PM 發表
越嚟越發現基哥真係一條好漢
ㄧ早話啦, 見到而家所謂既民主派, 真心悲

基哥湯渣離開呢d豬囉犯民派絶對正確。

引用:
原帖由 iapple2 於 2018-11-26 08:14 PM 發表
如果李呃人吾出選,只出馮生,99%可以勝
又吾可以話99%勝。但係一定機會大好多。始終基哥地區工作左好多年,好盡心。我唔投,係怕比呃人有機可乘。

引用:
原帖由 golfboy 於 2018-11-26 05:01 PM 發表

明知輸梗都出來選,不是票是什麽?馮老狗投共一眼就看出,唯一可惜是,服務街坊幾廿年,要臨老過吾到世!
又話唔係同路?
馮檢基的票關李卓人L事,
你不如話陳凱欣戒咗你們十萬票吖!笨!!
老馮被瘋狂抹黑,
在你們陣營已是 過街老鼠,
你們那還有人會投票畀佢嗎?
他那萬幾票,是他多年儲返來的 「死硬」鐵粉票(亦即係你們的敵對陣營票)。
就算馮檢基俾你們逼到退選,
那萬幾票也不會自動轉賬給你李卓人的,
最多成為白票,
你們一撚樣要輸。

事實係李卓人多次攻擊馮檢基,而且用詞非常之惡毒!

引用:
原帖由 dicky201314 於 2018-11-26 09:25 PM 發表
民主派輸在不民主。

欽點出戰如同建制,

重有人相信民主嗎?

這是其一,

其二,過氣老屎忽戀棧權位,流失青壯選民,黎明都要退下火線,新人才有機會接棒。

其三,你想要遊晶D支持選民票,跟本不可能,那小部份人只生活在自己的幻想空間裡,和現實跟本脫節,只會投毒人,
民生派死左條心佢。。

其實泛民只要推一個外貌娟好,温文有禮,冇乜臭史比人攻擊既政治素人出戰。。

已經可以盡收老中青毒選票。 ...
你咁講佢地可能會揾10A港姐

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-11-26 01:46 PM 發表
民主動力召集人趙家賢表示,今次立法會九龍西補選,雖然在選票數字上,工黨李卓人加上馮檢基的得票,仍比代表建制派出選的陳凱欣為少,但認為不能單看數字,因為馮檢基參選的客觀效果,令整個民主派選民的參與度及氣氛都造成負面影響。趙家賢相信,馮檢基多次在選舉論壇攻擊李卓人及民主動力,都令到九龍西的溫和民主派選民感到氣餒及煩擾,因而可能未有出來投票。至於是否民主動力的協調機制失敗,趙家賢說,馮檢基因未能得到民協 ...
呢個姓趙唔死都無用

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-11-26 09:28 PM 發表

你咁講佢地可能會揾10A港姐
10A個名臭哂渦。。。邊得。。。

果邊廂仲話要聆聽不同聲音,呢邊廂就瀨基哥抹黑。民主從來只係睇由邊個做莊。之前仲話要有國際標準,得啖笑

能是非倒轉,真係民主之福

引用:
原帖由 refugee 於 2018-11-26 02:59 PM 發表
我只見馮檢基係咁俾人翻舊料話喺大陸投資乜乜

開頭仲懷疑呢啲屈基行為係苦肉計
為什麼要走出來呢,嗄?

64人多次派小畜牲痴瘋,屎忽必,小麗老母去恐怖,攻擊陳凱恩,才是慘敗的原因。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-11-26 01:46 PM 發表
民主動力召集人趙家賢表示,今次立法會九龍西補選,雖然在選票數字上,工黨李卓人加上馮檢基的得票,仍比代表建制派出選的陳凱欣為少,但認為不能單看數字,因為馮檢基參選的客觀效果,令整個民主派選民的參與度及氣氛都造成負面影響。趙家賢相信,馮檢基多次在選舉論壇攻擊李卓人及民主動力,都令到九龍西的溫和民主派選民感到氣餒及煩擾,因而可能未有出來投票。至於是否民主動力的協調機制失敗,趙家賢說,馮檢基因未能得到民協 ...
李呃人攻擊基哥令民主派振奮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]