• 瀏覽: 9,263
  • 回覆: 135
+5
引用:
原帖由 李傢誠 於 2018-11-26 01:00 PM 發表
立法會九龍西補選大部份票站已完成點票,代表民主派參選的李卓人得票一直落後陳凱欣。在調景嶺體育館新聞中心,民主動力召集人趙家賢炮轟馮檢基巧立名目走入選舉中,從而配合中共的分票策略。趙家賢指馮檢基一直用初選誤導大眾,「成日話台灣有初選,全球都係政黨內做初選,而且係Plan A做初選,全世界都無Plan B做初選的。」趙家賢又提到,遭遞奪議席者獲得優先參選是民主派的共識,而讓其團隊提議替補人選是應有之義 ...
販民,你哋輸就係因為你哋越嚟越無恥

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-11-26 04:01 PM 發表
選民係傻架
竟然俾馮檢基誤導左  
無馮檢基,那萬多票就一定投比李卓仁?犯民係咪一相情願

引用:
原帖由 李傢誠 於 2018-11-26 01:00 PM 發表
立法會九龍西補選大部份票站已完成點票,代表民主派參選的李卓人得票一直落後陳凱欣。在調景嶺體育館新聞中心,民主動力召集人趙家賢炮轟馮檢基巧立名目走入選舉中,從而配合中共的分票策略。趙家賢指馮檢基一直用初選誤導大眾,「成日話台灣有初選,全球都係政黨內做初選,而且係Plan A做初選,全世界都無Plan B做初選的。」趙家賢又提到,遭遞奪議席者獲得優先參選是民主派的共識,而讓其團隊提議替補人選是應有之義 ...
馮呀基可能係地下共產黨

民主唔係應該一人一條咩?咁都有得嘈

引用:
原帖由 robo_robo 於 2018-11-27 12:11 AM 發表

泛民一路要冇篩選,點知原來泛民自己玩篩選!最後篩選都唔要!直接欽點李卓仁!仲學乜嘢人講民主!收得檔啦!

引用:
原帖由 雷霆曙光 於 2018-11-27 12:57 AM 發表
飯民真係當香港人係傻的嗎?

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-11-27 02:45 PM 發表
犯民真係當香港人係白癡,
用埋呢啲垃圾網蛙嘅歪理嚟呃人!
不過,香港又真係好多白癡
信埋呢啲顛倒黑白嘅大話!
好彩,清醒過嚟嘅香港人都唔少! ...
香港太多蠢西,
不之適合民主

泛民分明就係管理不善,參選係自由的,冇得怪人

從未有資格出選立法會議員,只是一個區議員和低等黨員憑乜說三道四。。。。廢物

引用:
原帖由 kwuntongsang 於 2018-11-27 05:15 PM 發表

叫你老細賴卓仁檢討下自己點解選唔到唔好過賴完一樣又一樣啦,又話天氣影響,唔係天氣差佢可能輸重多呀,話人抹黑佢,咁受歡迎就越抹越多票啦,就算老馮唔選,佢嗰一萬票都唔代表會比賴卓仁喎,就算比哂都唔夠人多咁點解呢?佢真係完全表現乜叫敗將之風!
佢玩完㗎啦,唔會再有機會嘞,你份助理因住冇糧出呀,快啲揾過份工好過啦! ...
佢地當簽咗合同,2016年有十六萬票,就當每一次都要投返比佢,真係想得美。

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-11-27 02:23 PM 發表

但泛民就成日用拒絕欽點做口句,霸著道德高地呢!
咁大家實際上都係欽點的話就都一樣啦

引用:
李卓人福佳人渣那個不G...

特別分割工具。。。用完即棄

趙家賢,你咁安排迫泛民內斗,你自己更似係收中共錢做野

引用:
一向覺得轉帖員人品有問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]