• 瀏覽: 9,235
  • 回覆: 135
+5
引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-11-26 05:35 PM 發表

其實有冇咩選舉唔係欽點?
但泛民就成日用拒絕欽點做口句,霸著道德高地呢!

泛民是接受黑金的反中亂港奸賊!

引用:
原帖由 waih67 於 2018-11-27 12:00 AM 發表
泛民真係輸打贏要。輸) 咗又 賴馮檢基係中共嘅工具。
去做編劇拍戲啦
連梁游黃教主都話係共碟總知輸就係人地跣佢。

成日囗講民主,叄選自由去左邊?頂你

犯民真係當香港人係白癡,
用埋呢啲垃圾網蛙嘅歪理嚟呃人!
不過,香港又真係好多白癡
信埋呢啲顛倒黑白嘅大話!
好彩,清醒過嚟嘅香港人都唔少!

引用:
原帖由 李傢誠 於 2018-11-26 01:00 PM 發表
立法會九龍西補選大部份票站已完成點票,代表民主派參選的李卓人得票一直落後陳凱欣。在調景嶺體育館新聞中心,民主動力召集人趙家賢炮轟馮檢基巧立名目走入選舉中,從而配合中共的分票策略。趙家賢指馮檢基一直用初選誤導大眾,「成日話台灣有初選,全球都係政黨內做初選,而且係Plan A做初選,全世界都無Plan B做初選的。」趙家賢又提到,遭遞奪議席者獲得優先參選是民主派的共識,而讓其團隊提議替補人選是應有之義 ...

靠估?講乜L都得。
有圖有真相,
何俊仁直情係中共特務頭子啦!
你睇,鐵証如山。
民主黨粉絲,下次別要含淚投票了,
投白票算撚數。

越話人𠝹票,就輸得越肉酸!
不但侮辱選民,毫無道德可言,仲連少少剩餘嘅風度都輸9埋!

根本就係輸李呃人,求其搵個身家清白d嘅新人出嚟選可能已經贏左,係都要搵個一身臭屎嘅人出嚟選

引用:
原帖由 hkfoot520 於 2018-11-27 02:56 PM 發表
根本就係輸李呃人,求其搵個身家清白d嘅新人出嚟選可能已經贏左,係都要搵個一身臭屎嘅人出嚟選
肥黎西狗黨點會俾身家清白既新人出來選...

又冇黑材料,控制唔到,又愈來愈少狗糧派...

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-11-26 04:01 PM 發表
選民係傻架
竟然俾馮檢基誤導左  
真係唔覺有誤導囉,所謂民主動力,只係閂埋門一家親,上次Plan B,明明係阿基,就用盡各種手法廹退阿基,違反合約精神,今次就選都唔選,欽點李卓人渣,阿基新東補選,幾大去選,長毛賊係咁小你,人爭一口氣,佛爭一爐香,老西攬住死。

教主真好嘢,三不一沒有,就攪L掂阿滛,真好嘢。

永遠都系人地錯,自己無錯!贏就代表香港,輸就賴人界票,2件加埋都唔夠人地多就賴環境,總之錯不在自己,自己係聖人,永遠無錯,呢班人實在令人反感到極點!

輸到傻Q咗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]