• 瀏覽: 830
  • 回覆: 13
守護公義支持民主嘅李卓人輸咗  , 滿口歪理橫行霸道嘅共狗陳凱欣贏咗 , 以後個政府就可以完全惡晒 , 好似黑社會咁橫行霸道

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-26 11:37 AM 發表
守護公義支持民主嘅李卓人輸咗  , 滿口歪理橫行霸道嘅共狗陳凱欣贏咗 , 以後個政府就可以完全惡晒 , 好似黑社會咁橫行霸道
呢大家睇到咩叫做 輸打贏要, 輸咗就 賴三賴四

引用:
原帖由 連續奔放的核心 於 2018-11-26 11:37 AM 發表
冇計咖,你咪當十幾萬傻人比人呃左咯,有機會再來選過吓,祝你地好運吓

民主選舉又唔得,你班友想點呀???
不如唔好選比你呃人做算喇,講野真係唔經大腦,支持犯民既人都一x樣

好心涼

今次唔仇警啦?

引用:
哈哈, 呢d先係 民主社會! 多人支持贏左就話事, 染碌輸左亦可網上駡街!

公平公正公開公義!

點解你講野會掉轉黎講, 滿口歪理果個係美狗李卓人, 選舉日推撞陳凱欣果班飯民咪成班好似黑社會, 橫行霸道, 以為自己惡晒

敢問陳議員的歪理是什麼?
李前議員守護的公義又是什麼?

引用:
無L有錯,全港人都係衰人無腦,只有袋住50萬洗住先嘅李呃人,先係正人君子。

引用:
守護公義支持民主嘅李卓人輸咗 , 滿口歪理橫行霸道嘅共狗陳凱欣贏咗 , 以後個政府就可以完全惡晒 , 好似黑社會咁橫行霸道
李呃人守護的是自己的銀包!

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2018-11-27 08:03 PM 發表

李呃人守護的是自己的銀包!
係衰過隻狗。為$出賣靈魂

媒體早已踢爆黎智英是工黨的幕後金主,而李卓人就把黎智英給工黨的捐款放入自己口袋。這樣一個賬目不清中飽私囊的「民意代表」,值得你們信任嗎?

引用:
呢個席位係唔係選區內嘅人選出嚟架?
九西居民已發聲,你聽唔到咩?
Do you hear the people sing?

引用:
原帖由 吳尊函 於 2018-11-26 10:20 PM 發表

無L有錯,全港人都係衰人無腦,只有袋住50萬洗住先嘅李呃人,先係正人君子。
當然啦。
正所謂有食唔食、天誅地滅嘛!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]