• 瀏覽: 51,144
  • 回覆: 667
  • 追帖: 3
+23
引用:
原帖由 johnny9236 於 2018-11-26 03:33 AM 發表
犯李卓淫咁臭史都有9萬幾票,
犯民鐵票都好勁。
可憐票新名詞

邪不能勝正

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-11-26 03:37 AM 發表

有成十萬票都得收返成130萬, 計埋捐款都有肉食啦
Tvb 加 mtr 無左一大筆啦!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-11-26 04:02 AM 發表

全世界政府(好的)只會真係無哂地先填海!
香港大把荒廢農地(60-70年代仲有人種菜和米所以先填)不發展, 大把空置校舍不發展起屋, 走去填海, 人家話我地敗家仔! ...
你睇下元朗嗰班既得利益者獅子開大口,又睇下班地產狗屯咗幾多農地先講啦。

引用:
原帖由 柴魚花生粥 於 2018-11-26 04:10 AM 發表

你睇下元朗嗰班既得利益者獅子開大口,又睇下班地產狗屯咗幾多農地先講啦。
明顯幫果班友放香港血

又有 98000 袋 同中六合彩差唔多
可惜太假 又話睇到人呃票點解唔出聲?
2個人都係為左98000 其實如果取消呢個席位我會去投
因為邊個上都好解決唔到問題 !!

引用:
原帖由 faradayyau 於 2018-11-26 04:05 AM 發表

反民必殺技 係恐嚇 恐嚇再恐嚇
唔投票畀佢 佢話 香港玩撚完
咁佢哋為香港做咗啲咩先
似乎做衰嘢 多 好多喎
又 唔理 民生 拖香港後腳!
係玩完,不過係班泛民,起碼少咗狗糧賞賜。

引用:
原帖由 柴魚花生粥 於 2018-11-26 03:57 AM 發表

起碼頂得住先,証明香港都大把理智的人。
政府一日唔做嘢,妖孽自會擴大,今次選舉陳凱欣險W我覺得係多得高永文助選支持嘅功勞(本人覺得),如果唔係....

李呃人為了當選不停抹黑、妖魔化惜日同路人,所謂民主派,都係自私自利、虛偽之輩

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2018-11-26 04:13 AM 發表
李呃人為了當選不停抹黑、妖魔化惜日同路人,所謂民主派,都係自私自利、虛偽之輩
証明金錢萬惡。

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2018-11-26 04:13 AM 發表
班垃圾只係當打份工,何時有 尊嚴可存。

引用:
原帖由 柴魚花生粥 於 2018-11-26 04:10 AM 發表

囤地波似身作側捐自己地出來先啦!
佢唔捐又唔收東北地起公屋, 即係有阻供應搏炒升貪污嫌疑!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-11-26 04:18 AM 發表

囤地波似身作側捐自D己地出來先啦!
佢唔捐又唔收東北地, 即係有貪污嫌疑!
如果佢提出收東北地,反而更加有利益輸送嫌疑。

應該系卓人的助選友太乞人憎,
這班友目的不是拉票,而系罵對手又周圍開大喇叭去嘈又圍人,種種神憎鬼厭的行為,使一些本來見落雨不出來投票的人都出來投比5號..原因是他們不想卓人當選帶埋班神憎鬼厭友在自己個區攪攪陣....

=============
引用:
原帖由 東逸康和小確幸 於 26-11-2018 04:12 AM 發表

政府一日唔做嘢,妖孽自會擴大,今次選舉陳凱欣險W我覺得係多得高永文助選支持嘅功勞(本人覺得),如果唔係....

引用:
原帖由 CS601P 於 2018-11-26 04:22 AM 發表
應該系卓人的助選友太乞人憎,
這班友目的不是拉票,而系罵對手又周圍開大喇叭去嘈又圍人,種種神憎鬼厭的行為,使一些本來見落雨不出來投票的人都出來投比5號..原因是他們不想卓人當選帶埋班神憎鬼厭友在自己個區攪攪陣....

=============
...
成班仆街好似攞正牌嘅爛仔,唔知以為D城管幫佢助選。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]