• 瀏覽: 5,734
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-1-11 09:59 AM 發表

因為佢地好似連自己贊成咗咩都唔知....哈哈..
有什麼所謂,林鄭一定是對的

咁要立法會黎做咩,以後香港行行政專制啦!獨裁政府啦!唔洗比人監察。
邊個話林鄭做嘅野一定啱?世人都會犯錯啦!

公公婆婆比民賤呃爆,唔講其他,就講老人綜援。民賤投贊成票。直頭係比D餅糉你再插公公婆婆兩🔪,不仁不義!如果話因為淋病隱藏細節在預算案內,人地係寫得好清楚說明要改到65!証明佢地無睇書或者説佢地睇上頭,民賤聯大佬叫贊成,佢地老x都贊成,豬兜都比佢地聰明。

民建x支持政府大白象工程是一件好事

引用:
原帖由 alan99 於 2018-11-27 04:27 AM 發表
有比較就有相害
民建聯唔係好, 但同泛民相比之下, 就好好多.
做民建聯議員就很好,亂咁噏,投票就問阿公,唔洗用腦,唔高興就唔開會,呢D工邊度揾呀!

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-1-11 10:02 AM 發表

有什麼所謂,林鄭一定是對的
將萬億儲備倒落海跟往佢就去環遊世界

引用:
原帖由 果個邊緣的高潮 於 2019-1-2 09:32 PM 發表
遲D都唔洗投民建聯啦,過多十幾二十年,民建聯執政,聽曬阿爺話,而家立法會被建制派操控,行會又有民建聯嘅人,就連局長都係民建聯嘅人,而家就差法官無民建聯嘅人姐,行政、立法都有民建聯嘅人,到時香港碩果僅存嘅司法制度都唔洗理啦,阿爺鐘意就干預司法機關,唔鐘意就釋法。咁樣真係對香港好咩?到時立法會全部委任、政府唔洗聽民意,就黎連「一國兩制」都無㗎啦!大家中華人民共和國香港特別行政區變成中華人民共和國香港巿 ...
都係黃屍令香港特區成為香港市

不如樓主講下有咩野好把啦!
利申: 食過多次蛇 和 拿過褔袋,
     如果次次比佢選贏邊有得食?

引用:
原帖由 wah9134 於 2019-1-17 12:49 PM 發表
不如樓主講下有咩野好把啦!
利申: 食過多次蛇 和 拿過褔袋,
     如果次次比佢選贏邊有得食?
愛香港

so bad so good

一句共狗

阻住班人搞港獨, 阻住飯民奪香港管治權, 呢兩條係死罪, 其它罪名只係借口

民建聯唔識搞眾籌

引用:
原帖由 funguy0815 於 2018-11-28 09:26 PM 發表
舉手機器...咁有同無都無分別...不如放部機就算....成日話忍痛投贊成票...個下你就要諗下law
民主派嘅何嘗吾係舉手機械? 大圍要反嘅野 佢地咪又係不經大腦咁去舉手?分得政黨就係咁架啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]