• 瀏覽: 3,133
  • 回覆: 18
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
決勝在中東
假貨以色列玩完 美帝崩潰
一帶一路成真

壟斷咁多年,終於斷咗。

北斗果然勁, 伊朗識搵北斗的確係醒.

引用:
原帖由 ~laurex 於 2018-11-24 09:19 PM 發表

我諗我係全版唯一認真回你既人,我都越來越覺得決戰應該在中東 (我曾猶豫過或者係台灣), 但始終中東涉及最重要的石油美元霸權,以色列呢隻癲狗自從敍利亞戰場失利後已經係驚弓之鳥,伊朗什葉派勢力大增,戈蘭高地危如累卵,而家已經忍唔住暗裡出手,攞明真打應該只係時間問題. 石油美元一破,我地有生之年好有機會親眼見到老美猶如當年大英帝國一樣急速崩潰 ...
一定會發生-!

引用:
原帖由 ~laurex 於 24-11-2018 21:19 發表

我諗我係全版唯一認真回你既人,我都越來越覺得決戰應該在中東 (我曾猶豫過或者係台灣), 但始終中東涉及最重要的石油美元霸權,以色列呢隻癲狗自從敍利亞戰場失利後已經係驚弓之鳥,伊朗什葉派勢力大增,戈蘭高地危如累卵,而家已經忍唔住暗裡出手,攞明真打應該只係時間問題. 石油美元一破,我地有生之年好有機會親眼見到老美猶如當年大英帝國一樣急速崩潰 ...
他被取笑了很久,你是給他大大賞臉的唯一。

1)美國沒有說關閉gps
2)北斗仍然未完善怎樣可以用?
3)短訊功能只會令北斗塞車, 實際功效並不大

引用:
原帖由 ~laurex 於 2018-11-24 09:19 PM 發表

我諗我係全版唯一認真回你既人,我都越來越覺得決戰應該在中東 (我曾猶豫過或者係台灣), 但始終中東涉及最重要的石油美元霸權,以色列呢隻癲狗自從敍利亞戰場失利後已經係驚弓之鳥,伊朗什葉派勢力大增,戈蘭高地危如累卵,而家已經忍唔住暗裡出手,擺明真打應該只係時間問題. 石油美元一破,我地有生之年好有機會親眼見到老美猶如當年大英帝國一樣急速崩潰 ...
我都認真回,我怕開打前老尾及其走狗會在不同地區攪事,誘人起義,作亂等等,,,

全球都開始用北斗啦,除了糜蟈和牠的奴才

引用:
原帖由 ~laurex 於 25-11-2018 02:33 發表

單單呢個埾持,應該沒幾個版友做到的,況且他說的,其實不是鏡花水月,是正在發生
佢呢個埾持直得稱讚,不過以我睇法,美國現時未有「能力」
攜帶三四個盟友攻打伊朗。
現時的走勢,只不過朝著想開戰之態,美國靠嚇而已。

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-11-25 04:12 AM 發表
1)美國沒有說關閉gps
2)北斗仍然未完善怎樣可以用?
3)短訊功能只會令北斗塞車, 實際功效並不大
老美要關閉前不需跟任何人說,話熄就熄

如果美國咁做,相信會有好多國家考慮選擇北斗作為替補

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]