• 瀏覽: 47,884
  • 回覆: 6
  • 追帖: 4
+18
引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-11-23 09:08 AM 發表

香港人會買的
Are you sure? 前幾年海港城影相事件最先遭到DG歧視嘅咪就係香港人?咩𠵱家香港人又支持番佢啦?

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2018-11-23 09:26 AM 發表

殖民地棄奴覺得俾高尚洋人歧視係光榮,就好似呆灣人話自己阿祖係自願一樣,我地正常中國人係唔會明嘅。
唉,呢D咁嘅港人,真係好可憐,又可惡

引用:
原帖由 starr 於 2018-11-23 09:26 AM 發表

香港有一群人,忘記自己係中國人、忘記自己都用筷子食飯
佢地只要見到有人詆毀中國就奮不顧身表達仰慕之情
呢班咁嘅港人根本就唔當自己中國人,俾洋人吊佢地會好興奮好感恩...

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2018-11-23 11:45 AM 發表

岩岩睇左啲資料2016年d&g就賺左大陸人千幾萬美金
千幾萬咁少?咁佢真係可以唔使驚中國呢個市場⋯

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-11-23 11:54 AM 發表

小弟土生土長香港人
吾係中國(大6)人!!!!!!
吾知點解,中國(大6)人,勁中意迫人做中國(大6)人!!!
勉強無幸福!!
你國家好,外國人自願去你國家升學,好似雜豬女留學美帝,入埋你國藉!!
若you are shit………………走夾吾抖!!!! ...
你阿媽生咗你,你點唔認佢,佢都係你老母!

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2018-11-23 11:57 AM 發表

師兄你睇錯咗,表中嘅單位係「百萬美元」,所以唔係千幾萬美金,應係十幾億美金先啱!

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2018-11-23 12:11 PM 發表

哇呢份表既第一係LV佢成20000幾咪過百億?
冇錯,網上搵嘅資料:LV年銷售額90幾億歐元,Gucci年售60幾億歐元,DG年售12.9億歐元。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]