• 瀏覽: 47,859
  • 回覆: 285
  • 追帖: 4
+18
go to die D&G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

good DG can pk now this time

有人告訴,辱華在那?好感動電影。

從始變成黃屍指定服裝品牌

香港人佔0.001%
引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-11-23 09:08 AM 發表

香港人會買的

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2018-11-23 09:21 AM 發表

Are you sure? 前幾年海港城影相事件最先遭到DG歧視嘅咪就係香港人?咩𠵱家香港人又支持番佢啦?
呢單野係蘋果報老屈,睇下有幾多蠢人會唔理真相,走出黎示威,結果係香港蠢人何其多。唔信?search番段動新聞聽清楚,究竟有冇聽到個職員講過個旁示話既野。呢d未係洗腦囉!

引用:
原帖由 catcloud 於 2018-11-23 10:25 AM 發表
自已睇

附件

600_288.jpg(64.37 KB)

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-11-23 09:08 AM 發表

香港人會買的
香港有幾多人口呀?市場咁細。

引用:
原帖由 陳九 於 2018-11-23 10:01 AM 發表

香港廢青今日會去DG買衫表達敬意
放心,唔會!

因為冇錢

上次D&G攪香港人,大陸人採你都傻繼續買,而家直接攪你先至黎嬲,一早就要低濟D&G啦

引用:
原帖由 球麟麒 於 2018-11-23 09:48 AM 發表
傳說中的黑暗兵法 現在全中國都知道d&g這個品牌了 跟住跪地認錯 過一排又可賺人仔啦
冇甘容易, 尼 D 負面野好大獲, 等於溪夢瑤之前仆一次街, 你睇佢下年仲有冇維密行 ?
甘出名法寧願五出名好過..

引用:
原帖由 catcloud 於 2018-11-23 10:25 AM 發表
條片原來係中國上海播的, 就肯定算辱華, 中國人冇可能五識揸筷子..
佢應該正正當當用筷子食意大利野就 OK.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]